Δείτε ποιο δημοφιλές συγκρότημα θα “κλείσει” το 6ο Thessaloniki Pride!

Κάντε ΚΛΙΚ για να μάθετε

Με τους VEGAS θα πέσει η αυλαία στο 6ο Thessaloniki Pride 2017.

Το δημοφιλές συγκρότημα δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του LGBTI να κλείσει μουσικά το Σάββατο 17 Ιουνίου το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης με κοινωνικό μήνυμα. 


Με σύνθημα "Έλα όπως είσαι" το 6ο Thessaloniki Pride  συγκεντρώνει εδώ και τρεις μέρες, για ακόμα μια χρονιά, όλους τους ανθρώπους αλλά και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης που θέλουν να αφήσουν πίσω τη μιζέρια και το μίσος και να προχωρήσουν μπροστά σε μια σύγχρονη και ανοιχτή κοινωνία. Το φετινό Thessaloniki Pride θίγει το θέμα των έμφυλων,σεξουαλικών και άλλων ταυτοτήτων που φέρουν οι άνθρωποι, και της ελευθερίας τους να αυτοπροσδιορίζονται, ως βασικού στοιχείου της αποδοχής, του σεβασμού και της μη διάκρισης.

Το Σάββατο, 17 Ιουνίου, το φεστιβάλ μεταφέρεται στο Λευκό Πύργο από τις 12 το μεσημέρι. Από εκεί ξεκινάει και η μεγάλη παρέλαση στις 19:30, για να καταλήξει στο ίδιο μέρος δύο ώρες μετά. Στη μεγάλη συναυλία που θα ακολουθήσει οι VEGAS θα δώσουν την δική τους "μάχη" απέναντι στις διακρίσεις με όπλο τους τη μουσική και θα ευχηθούν το  LGBTI  να συνεχίσει... "Πιο δυνατά"!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top