Πλήθος διασήμων στο πάρτι του Armani! To star.gr ήταν εκεί και σας αποκαλύπτει όλα τα "μυστικά"

Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών

Πλήθος διασήμων, δημοσιογράφων και social influencers, έδωσε το «παρών» στο πάρτι του Armani για το λανσάρισμα της νέας σειράς αρωμάτων Emporio Armani YOU: Για εκείνη / BECAUSE IT’S YOU & Για εκείνον / STRONGER WITH YOU, στον ατμοσφαιρικό πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι.

Χαρακτηριστικά να σας πούμε ότι μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι:  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Ιωάννα Πηλιχού, Όλγα Φαρμάκη, Δανάη Γεωργαντά (YouTuber, γνωστή και ως Η μικρή Ολλανδέζα), η Υβόννη Ντόστα, ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και η Βασιλική Ρούσσου.

Το κλίμα ήταν γιορτινό ενώ οι celebrities με πολύ διάθεση δοκίμασαν τα νέα άρωματα, ανακάλυψαν τα βασικά συστατικά τους, δοκίμασαν τα υπέροχα εδέσματα, ήπιαν σαμπάνια και κρασί ενώ φωτογραφήθηκαν στη «δοκό αγάπης» «αγγίζοντας τον ουρανό»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πασχάλης Καρατζέτζος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας L’Oreal Luxe), Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ιωάννα Πηλιχού

Ευγενία Σαμαρά και Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί. Ήταν πολύ ευδιάθετη ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης δεν την συνόδευσε.

Η Όλγα Φαρμάκη ντυμένη στα κόκκινα άναψε φωτιές στο πάρτι. Ήταν χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος παρεμπιπτόντως φημολογείται πως παλιότερα είχε δεσμό με την Τόνια Σωτηροπούλου που ήταν και εκείνη στο πάρτι του Armani. Οι δύο καλλονές δεν αντάλλαξαν ούτε γεια!

Η Τζένη Θεωνά

Δανάη Γεωργαντά (YouTuber)

You Tubers

 

To star.gr με την κοριτσίστικη παρέα των Ελληνίδων YouTubers όπως είναι η Δανάη Γεωργαντά

 

Γιώργος Σατσίδης

Γιώργος Σατσίδης, Νάσια Βασιλοπούλου (Διευθύντρια Marketing Giorgio Armani)

 

Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Βασιλική Ρούσσου

Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός Διευθυντής L’Oreal Luxe), Γιώργος Βερύκιος (Γεν. Διευθυντής Sephora), Γαβριέλα Αλεξίου, Θανάσης Ρόκας (Γεν. Διευθυντής L’Oreal Luxe)

Χάρης Συντζάκης, Χρήστος Μπίρμπας, Δημήτρης Τζανετάκος

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά αρωμάτων

Το 2017, έρχονται δύο νέα αρώματα που εκφράζουν αυτόν τον μοντέρνο τρόπο ζωής και μιλούν σε μια νέα γενιά. Δυο ονόματα που σηματοδοτούν την έναρξη ενός διαλόγου αγάπης, ο οποίος ζωντανεύει μέσα από μια σειρά ταινιών μικρού μήκους με πρωταγωνιστές την Matilda Lutz και τον James Jagger, σε σκηνοθεσία του Fabien Constant.  

Στην καρδιά αυτής της ιστορίας βρίσκεται η αγάπη –μια αγάπη άνευ όρων, γεμάτη χαρά. Ο έρωτας αποκτά νέα διάσταση και αιχμαλωτίζεται σε ένα ζευγάρι αρωμάτων, με σύμβολό τους δύο συνυφασμένους κύκλους.  Η Matilda και ο James παίζουν την Laura και τον Paul, δυο ανθρώπους που ποτέ δεν θεωρούν δεδομένη την αγάπη που έχει ο ένας στον άλλον. Μια ιστορία αγάπης του 21ου αιώνα, που εκτυλίσσεται στην καρδιά μιας σύγχρονης πόλης. Βιώνουν έναν έρωτα που τους κάνει πιο δυνατούς, που κάνει τα πάντα εφικτά. Έναν φωτεινό έρωτα· μια εκπληκτική κινητήριο δύναμη, μια δημιουργική ενέργεια που τροφοδοτεί την επιθυμία τους να γίνουν ακόμα καλύτεροι, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να δουν τη ζωή μέσα από ένα πρίσμα διαφορετικό, να δουν πιο πέρα και πιο μακριά. Σαν το έμβλημα της μάρκας Emporio Armani: «επιλέξαμε τον αετό σαν κάτι που θα γινόταν άμεσα κατανοητό, σαν κάτι που προορισμός του ήταν να πετάξει ψηλά» εξηγεί ο Giorgio Armani.  

Μαζί μπορούμε να αγγίξουμε τον ουρανό. Μαζί μπορούμε να πετάξουμε. Όταν είμαστε μαζί, τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Τρεις πτυχές της ζωής όπου ο Paul και η Laura μετατρέπουν κάθε κατάσταση σε μια θετική, ηδονιστική εμπειρία. Τρεις φράσεις που μοιάζουν με «μάντρα του έρωτα», εξοπλίζοντας τους πρωταγωνιστές με απίστευτες ικανότητες που τους κάνουν όλο και πιο δυνατούς, όλο και πιο σίγουρους για τα συναισθήματά τους. Είναι ο νέος διάλογος ανάμεσα στα δύο φύλα –μοντέρνος, αισιόδοξος, ισορροπημένος.

Το διεθνές λανσάρισμα του αρώματος πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου στο Μιλάνο. Το παρών έδωσε ο Giorgio Armani αλλά και το πρωταγωνιστικό δίδυμο του διαφημιστικού σποτ: James Jagger και Matilda Lutz.

Η νέα σειρά αρωμάτων θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούνιο!

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top