Δύσκολες στιγμές για την Ολίβια Νιούτον Τζον! Ο καρκίνος έκανε μετάσταση

Η συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook

Δύσκολες στιγμές για την Ολίβια Νιούτον Τζον! Ο καρκίνος έκανε μετάσταση

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον, γνωστή για την ταινία «Grease» στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Τζον Τραβόλτα, δήλωσε ότι ο καρκίνος του μαστού επέστρεψε και έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Η Olivia Newton-John απρόθυμα αναβάλει τις συναυλίες της στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο. Ο πόνος στην πλάτη που αρχικά την ανάγκασε να αναβάλει το πρώτο μισό της περιοδείας της, αποδείχτηκε πως είναι καρκίνος του μαστού, που παρουσίασε μετάσταση στο ιερό οστό. Εκτός από τις θεραπείες, η Olivia θα πραγματοποιήσει ραδιοθεραπεία και είναι αισιόδοξη πως θα επιστρέψει αργότερα μέσα στη χρονιά, καλύτερα από ποτέ για να γιορτάσει στα shows της.

“Αποφάσισα για την πορεία των θεραπειών κατόπιν διαβουλεύσεων με τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και την ιατρική ομάδα του κέντρου φροντίδας και έρευνας για τον καρκίνο του μαστού στη Μελβούρνη, της Αυστραλίας”»

Η Νιούτον-Τζον, που γεννήθηκε στη Βρετανία και μεγάλωσε στην Αυστραλία, ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια με επιτυχίες της ποπ όπως "If Not for You" και "I Honestly Love You". Απέκτησε διεθνή φήμη στην ταινία "Grease", που βασίστηκε σε ομώνυμο μιούζικαλ, παίζοντας "το καλό κορίτσι" Σάντι δίπλα στον "άτακτο" Τραβόλτα στο ρόλο του Ντάνι Ζούκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο καθώς είχε διαγνωσθεί και το 1992 με καρκίνο του μαστού το 1992 και έκτοτε είναι ακτιβίστρια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top