Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Διασκέδασαν στον Βέρτη μετά το τροχαίο!

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί πόζαραν στον φακό του star.gr!

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Διασκέδασαν στον Βέρτη μετά το τροχαίο!

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ζευγάρια της ελληνικής showbiz! To ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισε να πάει στο YTON.

(Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας)

Οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  με τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη, ο οποίος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας θέλησαν να το ρίξουν έξω μετά το τροχαίο που είχε στα μέσα Απριλίου, ο σύζυγος της τραγουδίστριας.

(Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  Γιώργος Λύρας οδηγούσε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Βουλιαγμένης, όταν, ξαφνικά, ο οδηγός ενός οχήματος  επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Αποτέλεσμα εκείνος να πέσει από τη μηχανή, να σπάσει το χέρι του και να υποστεί μώλωπες σε όλο του το σώμα.

(Πέγκυ Ζήνα- Ηλίας Ψινάκης-Γιώργος Λύρας)

«Μας ανησύχησε λίγο! Ευτυχώς, ήταν ένα τροχαίο που έληξε με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Με τρόμαξε λίγο, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Πάντα τον φροντίζω, αλλά ήταν μια περίοδος που τον φρόντισα λίγο παραπάνω κι εγώ κι η κόρη του!», είχε δηλώσει η Πέγκυ.

Στην παρέα του ζευγαριού βρέθηκε και ο κουμπάρος του, Ηλίας Ψινάκης. Και οι 3 τους πόζαραν χαλαροί και ευδιάθετοι στον φακό του star.gr.

(Νίκος Βέρτης-Πέγκυ Ζήνα)

(Ο Νίκος Βέρτης την τελευταία βραδιά στο YTON)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top