ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει στην επική γκάφα των φετινών Όσκαρ!

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε ο πρωταγωνιστής του "La La Land"

Σίγουρα όλοι θυμάστε την γκάφα που έγινε στα φετινά Όσκαρ, όταν αρχικά ανακοινώθηκε πως κερδίζει η ταινία «La La Land», ενώ το χρυσό αγαλματίδιο πήρε το «Moonlight».

Και σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει το… μειδίαμα του Ράιαν Γκόσλινγκ στη σκηνή, ο οποίος κρατιόταν για να μην σκάσει στα γέλια! 

Οι εν λόγω φωτο του έκαναν το γύρο του διαδικτύου και ο χολιγουντιανός σταρ αποφάσισε να εξηγήσει τι ακριβώς σκεφτόταν κατά τη διάρκεια της επικής γκάφας.

 «Αυτό που συνέβαινε στην πραγματικότητα ενώ τους έβλεπα, ήταν ούτως ή άλλως σουρεαλιστικό. Έβλεπα ανθρώπους στο κοινό να αντιδρούν με απόλυτο πανικό και κόσμο να πηγαινοέρχεται με ακουστικά στα αυτιά και νόμιζα πως κάποιος χτύπησε», εξήγησε ο 36χρονος πρωταγωνιστής του La La Land στο "Adobe Summit" στο Λας Βέγκας σύμφωνα με το People. 

«Νόμιζα πως έχουμε κάποιο ιατρικό συμβάν κι άρχισε να σκέφτομαι τα χειρότερα σχετικά με τι μπορεί να είχε συμβεί. Και μετά άκουσα, "Κέρδισε το Moonlight", και ένιωσα τόση ανακούφιση που άρχισα να γελάω» πρόσθεσε.

 Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε, χάρηκε πάρα πολύ που κέρδισε το «Moonlight».

«Για να είμαι ειλικρινής, κατενθουσιάστηκα κιόλας που κέρδισε το Moonlight, γνωρίζω τον σκηνοθέτη... έχω δουλέψει μαζί τους στο παρελθόν. Είναι μια πρωτοποριακή ταινία, που φτιάχτηκε με ένα εκατομμύριο δολάρια, οπότε είναι ένα εκπληκτικό κατόρθωμα και χαίρομαι τόσο πολύ που αναγνωρίστηκε όλο αυτό», συμπλήρωσε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top