Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" την Τζόαν Κόλινς: AYTO είναι το μυστικό ομορφιάς της

Τι είπε σε συνέντευξή της

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" την Τζόαν Κόλινς: AYTO είναι το μυστικό ομορφιάς της

Η μία είναι 51 ετών και η άλλη αισίως 83. Και όμως έχουν ένα κοινό μεταξύ τους: ένα μυστικό ομορφιάς ενώνει την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και την Τζόαν Κόλινς, μυστικό που μάλιστα το «έκλεψε» η πρώτη από την δεύτερη.

Η Αγγλίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι καταφέρνει και δείχνει ακόμη νέα, φρέσκια και λαμπερή εξαιτίας ενός μικρού tip που αντιγράφει από την συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «The Royals».

«Μου είπε κάποτε (η Κόλινς) ότι παντού μέσα στο σπίτι τοποθετεί κρέμες ενυδάτωσης και κρέμες ματιών, έτσι οπουδήποτε πηγαίνει, στο μπάνιο, στο γραφείο, στο σαλόνι, βάζει όλο και περισσότερη! Οπότε κάνω κι εγώ το ίδιο!» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Χάρλεϊ για το ολόφρεσκό της δέρμα.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι ακολουθεί πιστά και ένα μυστικό ομορφιάς που της έμαθε η γιαγιά της και αυτό είναι να κοιμόμαστε με ανοιχτό παράθυρο! «Αν δεν το κάνεις, ξυπνάς με πρησμένα μάτια και νιώθεις κουρασμένη όλη την ημέρα! Όσο κρύο κι αν κάνει πάντα θα αφήσω λίγο ανοιχτό το παράθυρο μου και απλά θα προσθέσω μια παραπάνω κουβέρτα» εξηγεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top