«Ξυπνάω και αισθάνομαι ότι είμαι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο» - ΠΟΙΑ έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για την Άσλει Γκράχαμ

«Ξυπνάω και αισθάνομαι ότι είμαι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο» - ΠΟΙΑ έκανε αυτή τη δήλωση;

Μπορεί να δείχνει ότι έχει άνεση με το κορμί της, όμως μάλλον τελικά είναι μια γυναίκα όπως όλες που έχει και τις μέρες που δεν νιώθει και τόσο καλά με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε στο Urban Arts Partnership 25th anniversary Benefit, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με το σώμα της.

«Τίποτα δεν μου έκανε εντύπωση», είπε το 29χρονο μοντέλο. «Έχω ζήσει ακριβώς αυτό που ζουν σήμερα τα κορίτσια που δυσκολεύονται να αποδεχτούν το σώμα τους», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι πρώην σύντροφοι της την έκαναν να αισθάνεται άσχημα για το βάρος της. «Οι σύντροφοι μου με χώριζαν επειδή φοβόντουσαν πως θα είχα πάρα πολλά κιλά αργότερα στη ζωή μου. Είναι ο ίδιος κύκλος, δεν έχει σημασία σε ποια γενιά βρισκόμαστε. Κάθε παιδί θα περάσει το ίδιο πράγμα», είπε.

Αν και δυναμική υποστηρίκτρια του κινήματος του body positivity, η Άσλει παραδέχτηκε: «Μερικές μέρες ξυπνάω και αισθάνομαι ότι είμαι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο. Πρέπει όμως να το διαχειρίζεσαι. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και κάνω τις επιβεβαιώσεις μου, οι οποίες είναι απλές. Λέω στον εαυτό μου ότι είμαι υπέροχη και όμορφη. Λέω στους γοφούς και τους μηρούς μου ότι τους αγαπάω».

«Χρειαζόμαστε περισσότερα πρότυπα, περισσότερες γυναίκες που να παραδέχονται ότι έχουν κυτταρίτιδα, ακόμα και στα χέρια τους. Αν είχαμε περισσότερα τέτοια πρότυπα, τότε ίσως ο νεαρός πληθυσμός της Αμερικής να ήταν διαφορετικός», συμπλήρωσε το plus size μοντέλο που έκανε το ολόδικο του εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top