Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση- Έχασε 15 κιλά!

Για ποια πράγματα έχει μετανιώσει;

Στην φωτογράφηση του Δημήτρη Μπάση για το νέο του άλμπουμ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και εξασφάλισε πλάνα από τα παρασκήνια.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του τραγουδιστή, αφού δίχως την βοήθεια κάποιου ειδικού κατάφερε να χάσει 15 κιλά.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε πως έχει μετανιώσει επειδή δεν αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο με δικούς του ανθρώπους στο παρελθόν.

 «Έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα, που δεν χρησιμοποίησα πολύ ωφέλιμο χρόνο να περάσω με τους δικούς μου, με τους γονείς μου. Η καριέρα μου είχε προτεραιότητα για μένα παλιότερα, αλλά από τη στιγμή που κάνεις παιδιά τα πάντα αλλάζουν μέσα σου» είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα talent show και αποκάλυψε πως  έχει δεχτεί προτάσεις για να βρεθεί σε κριτική επιτροπή: «Δεν έχουμε δει να γίνεται μια μεγάλη καριέρα από κάποιον που έχει βγει από αυτά τα παιχνίδια, από αυτούς που έχουν κερδίσει. Αυτό δείχνει ότι όλο αυτό γίνεται για να εξυπηρετηθεί πιο πολύ η τηλεόραση και η τηλεθέαση. Μου έχουν γίνει προτάσεις παλιότερα για να γίνω κριτής, τις έχω αρνηθεί γιατί δεν ήταν οι προϋποθέσεις τέτοιες που να με κάνουν να νιώσω καλά. Πρέπει να το έχεις λίγο αυτό. Να μπορείς να είσαι κριτής.»

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top