31χρονη καλλονή για τη μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη: «Δεν έτρωγα, έκλαιγα, κανείς δεν με καταλάβαινε!»

Μίλησε πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της

31χρονη καλλονή για τη μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη: «Δεν έτρωγα, έκλαιγα, κανείς δεν με καταλάβαινε!»

Για την μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη μίλησε για πρώτη φορά η Κρίσι Τέιγκεν, έντεκα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Λούνα, καρπό του έρωτά της με τον Τζον Λέτζεντ, τονίζοντας πως «όλες μπορεί να το πάθουν» και πως «δεν είναι μια ασθένεια που πρέπει να ντρέπεσαι».

«Το να ξυπνήσω για να είμαι στην ώρα μου στο στούντιο ήταν πραγματικά επίπονο. Η μέση μου ήταν τραυματισμένη και οι ώμοι μου πονούσαν. Δεν είχα όρεξη και ακόμη και για δύο ημέρες μπορούσα να είμαι νηστική και γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι το φαγητό για εμένα», είπε η 31χρονη καλλονή που γέννησε τον περασμένο Απρίλιο ενώ αναφέρθηκε και στο πως την διαχειρίστηκαν εκείνο το διάστημα οι συνάδελφοι της:

«Με επηρέασε πώς ήμουν με τους γύρω μου. Ήμουν στο καμαρίνι με τη ρόμπα και την ώρα που μου έφτιαχναν τα μαλλιά και το makeup και όταν με ρωτούσαν οι βοηθοί μου τι προτιμώ για το show, δεν είχα καμία διάθεση να επιλέξω. Θα με άφηναν και θα ξεσπούσα σε κλάματα. Κανείς δεν μπορούσε να με καταλάβει…».

Ήθελε να τα παρατήσει όλα: «Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήμουν τόσο λυπημένη. Κατηγορούσα τον εαυτό μου πως πιθανώς να είμαι προορισμένη να γίνω μαμά και τίποτα άλλο. Έμενα στο ίδιο σημείο στον καναπέ και σπάνια είχα την ανάγκη να σηκωθώ για να πάω στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top