Μας ξάφνιασε! Διάσημο μοντέλο ήθελε να γίνει καλόγρια-Πριν από κάθε show διαβάζει την Βίβλο

Πιστεύει στην ύπαρξη των εξωγήινων

Μας ξάφνιασε! Διάσημο μοντέλο ήθελε να γίνει καλόγρια-Πριν από κάθε show διαβάζει την Βίβλο

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως είναι αληθινό. Το σούπερ μόντελ Αντριάνα Λίμα πριν γίνει «άγγελος» της Victoria’s Secret μάλλον ήθελε να γίνει καλόγρια.

Αυτό ίσως δικαιολογεί τη δήλωση που έκανε στο περιοδικό Ocean Drive το 35χρονο μοντέλο από την Βραζιλία, σύμφωνα με την οποία έχει πάντοτε μαζί της μία Βίβλο, την οποία και διαβάζει στα παρασκήνια πριν από κάθε σόου, ενώ είπε ότι πηγαίνει καθημερινά στην εκκλησία. Ωστόσο όταν μιλάει για εκκλησία δεν εννοεί ακριβώς αυτό.

«Η εκκλησία είναι μέσα μου, διατηρώ πάντα επαφή», είπε και πρόσθεσε: «Εάν είστε συνδεδεμένοι με το θείο και έχετε πάντοτε αγνές προθέσεις σε ό,τι κάνετε, τότε έχετε την προστασία των αγγέλων. Είμαι πολύ πνευματική. Πιστεύω στη φύση, πιστεύω στην ενέργεια, πιστεύω στο πνεύμα».

Η Αντριάνα Λίμα μεγάλωσε ως ευσεβής Ρωμαιοκαθολική και πήγαινε στην εκκλησία κάθε Κυριακή πριν γίνει διάσημη από την προώθηση εσωρούχων. Και παρά την επιτυχία της δεν έχει εγκαταλείψει την πίστη της, ειδικά όταν πρόκειται για άλλες κοσμικές μορφές ύπαρξης.

«Δεν τους φαντάζομαι όπως, να έρχονται σε μένα ή ότι έρχονται να απαγάγουν ανθρώπους», εξήγησε η Λίμα για την πίστη που έχει στην ύπαρξη εξωγήινων. «Φαντάζομαι ότι ίσως μοιάζουν με μας, αλλά με υψηλότερη νοημοσύνη και μεγαλύτερη σύνδεση με το σύμπαν», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top