Το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης: Oι μεγάλες στιγμές της καριέρας του, οι επιτυχίες και τα όνειρα που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει

Ένας χρόνος από τον τραγικό χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη

«Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω». Αυτό ήταν το κομμάτι που χόρεψε ζεϊμπέκικο στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ο Παντελής Παντελίδης. Και έτσι τελικά έκανε. Τα βρόντηξε όλα και «έφυγε». Ένα χρόνο πριν, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, «έσβησε» με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα. Έτσι ξαφνικά… σοκάροντας τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, στα 33 του χρόνια είχε καταφέρει να κάνει το παιδικό του όνειρό του πραγματικότητα. Ο νεαρός από τη Νέα Ιωνία, υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού,  που ανέβαζε βιντεάκια στο You Tube τραγουδώντας με την κιθάρα του, έγινε διάσημος, κάνοντας μάλιστα το πανελλήνιο να μιλάει για το «φαινόμενο» Παντελίδης.

Ο «ερασιτεχνισμός» των βίντεο, που είχαν ως σκηνικό τους χώρους του σπιτιού του, προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον του κόσμου. Ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί που θέλησαν να τον σατιρίσουν. Αυτό βοήθησε ακόμα περισσότερο στη διάδοση των τραγουδιών του.... 

«Θα πουν κακά πράγματα για σένα, για παράδειγμα, εκατό άνθρωποι; Αλλά όταν έχεις στο μυαλό σου αυτό το ένα εκατομμύριο, ας πούμε, που σε αγαπάει και τρελαίνεται πώς να δώσεις βάση στους εκατό;» θα εξομολογηθεί ο ίδιος αργότερα σε συνέντευξή του. 
 
Το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» που άκουσε όλη η Ελλάδα

Το  πρώτο τραγούδι που ηχογραφεί είναι το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σε μουσική και στίχους δικούς του και η πρώτη του επιτυχία είναι γεγονός. 

Το κομμάτι παίζει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ στα νυχτερινά μαγαζιά ο κόσμος ξεσηκώνεται στο άκουσμα της πρώτης του μελωδίας. Αυτή ήταν η αρχή μιας λαμπρής πορείας που δυστυχώς δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

Πίσω αυτό το κομμάτι κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας ο οποίος έληξε άδοξα. Όμως, για τον Παντελή έγινε πηγή έμπνευσης για να γράψει κι άλλα τραγούδια το οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Οι «Αλκοολικές οι νύχτες» έγιναν διπλά πλατινένιες!

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, «Αλκοολικές οι νύχτες» που κυκλοφόρησε το 2012 γίνεται διπλά πλατινένια. «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», όλα εμπνευσμένα από προσωπικά του βιώματα ή ιστορίες κοντινών του ανθρώπων, αλλά και την πολυαγαπημένη του μητέρα, Αθηνά, για την οποία έγραψε το ομώνυμό του τραγούδι.

Η απονομή γίνεται στο «Απλά Ελληνικά», το χώρο από όπου ξεκίνησε στη λεωφόρο Ποσειδώνος. «Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε πείσμα πολλών ο καλλιτέχνης που ήρθαμε απόψε να τιμήσουμε, όχι μόνο μπήκε με ορμή στα δισκογραφικά δρώμενα 1 χρόνο πριν, αλλά στην κυριολεξία ΣΑΡΩΣΕ! Άρχισε να κάνει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, από την στιγμή που παίχτηκε το πρώτο του τραγούδι στα ραδιόφωνα.Κάθε τραγούδι του κυνηγάει σε πρωτιές το προηγούμενο. Πάνω από 60 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube ! 6 φορές όσο πληθυσμός της Ελλάδας. Και το καινούργιο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε έχει ήδη 400.000 χτυπήματα ! Σπάνια σε ένα άλμπουμ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. Ο Παντελής το κατάφερε. Και πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ένας ευαίσθητος δημιουργός, ένας συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος με συναίσθηση ότι ήρθε όχι απλώς για να ταράξει εφήμερα τα νερά της δισκογραφίας, αλλά για να μείνει και να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες», είχε αναφέρει η  διευθύνουσα σύμβουλος της MINOS EMI, Μαργαρίτα Μάτσα,  και απένειμε στον Παντελή τη διπλή του πλατίνα.

Ο τραγουδιστής την αφιέρωσε στη μητέρα του ευχαριστώντας την, όπως και την υπόλοιπη οικογένεια του, για την συμπαράσταση της και τη στήριξη της, και ζητώντας της συγγνώμη για τα βράδια που δεν την άφηνε να κοιμηθεί όταν με την κιθάρα του έπαιζε τα τραγούδια του.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν ο Βασίλης Καρράς, η Αμαρυλλίς, με την οποία τραγούδησαν τις «Διαταγές», το τραγούδι που της έγραψε, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Χατζίδου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Νίκος Ζωϊδάκης ,ο Γιάννης Ιερεμίας, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και πολλοί άλλοι.

Από τα συνοικιακά μπαράκια στις μεγάλες πίστες της Αθήνας

Την ίδια επιτυχία έχουν και ζωντανές του εμφανίσεις στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. H πρώτη του μεγάλη συνεργασία είναι με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα και στο Teatro του Κώστα Μπερτάκη επικρατεί το αδιαχώρητο, αφού το σχήμα είναι από τα πιο επιτυχημένα της δεκαετίας. Ο Παντελής βγαίνει στην πίστα και ο κόσμος σηκώνεται όρθιος χορεύοντας και τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών τους στο Teatro, Βασίλης Καρράς και Παντελής Παντελίδης ετοιμάζουν πυρετωδώς το ντουέτο που θα επισφραγίσει τη συνεργασία τους. Οι δυο τους τραγουδούν "Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε" και γίνεται πανικός! 

«Είναι τιμή μου που με ακούει τόσος κόσμος και είμαι τρεις φορές χαρούμενος που τα τραγούδια είναι βγαλμένα μέσα από την ψυχή μου. Δεν με άλλαξε καθόλου ως άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι εμφανές. Παρόλα αυτά με έκανε να νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες μου, προσπαθώντας μέσα από τα τραγούδια μου να δουλεύει το μαγαζί που εμφανίζομαι όσες περισσότερες βραδιές γίνεται, ώστε να μπορεί και όλος αυτός ο κόσμος που εργάζεται μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα συνεργασίας, να έχει δουλειά αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα» είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του. 

Η συνεργασία του με την Πάολα διαρκεί από το 2013 μέχρι το 2016. Σε αυτά τα τρία χρόνια συνεργάστηκε, σε νυχτερινά κέντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Σταν,  την Ελένη Φουρέιρα, την Τάμτα και την Ελένη Χατζίδου.

Με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη δεν πρόλαβε να εμφανιστεί on stage στην Αθήνα. Η πρεμιέρα τους στο Teatro ήταν προγραμματισμένη μια ημέρα μετά το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή. 

 

Οι βραβεύσεις

Το  καλοκαίρι του 2013 ο Παντελής Παντελίδης κερδίζει το βραβείο για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη της Χρονιάς στα Mad Music Awards. Στη σκηνή ανεβαίνει για να τον βραβεύσει η Έλενα Παπαρίζου και παιδιά από τα Παιδικά χωριά SOS.

Ο τραγουδιστής είναι ο πρωταγωνιστής του εντυπωσιακού φινάλε της βραδιάς. Μαζί με τους Stan και Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει on stage και τραγουδούν τις επιτυχίες του «Όνειρο Ζω» και «Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω» σε μια ειδική διασκευή.

To 2014 βρίσκει τον Παντελή Παντελίδη ξανά στα Mad Video Music Awards, αφού του απονέμεται το ειδικό βραβείο του MAD Greekz για το τραγούδι του «Όνειρο Ζω». Στη σκηνή, αυτή τη φορά, ανεβαίνει και τραγουδάει μόνο με τη συνοδεία της κιθάρας του την επιτυχία του «Γίνεται» και αποθεώνεται από το κοινό.

Ένα χρόνο αργότερα, ο αγαπημένος τραγουδιστής κάνει μια διπλή εμφάνιση στη σκηνή των Mad Video Music Awards που έμελλε να είναι και η τελευταία του. Κερδίζει το βραβεία για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη Έντεχνης ή Λαϊκής Μουσικής, αλλά και το ειδικό βραβείο του MAD Greekz για το τραγούδι «Γίνεται».

Στην ίδια εκδήλωση ερμηνεύει το hit του "Πυρκαγιά" με τη συνοδεία μπαλέτου και μια διασκευή του τραγουδιού του "Γίνεται" μαζί με τους REC και τον Στέλιο Λεγάκη.

 
Το "πολεμικό" φινάλε του Παντελίδη

Από τις βραδιές που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες είναι το 2014, στο φινάλε του Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, λίγο πριν φύγο για Θεσσαλονίκη. Εκείνη η νύχτα θύμιζε… σκηνικό «πολέμου».

Στο δεύτερο πρόγραμμα του τραγουδιστή οι πελάτες του μαγαζιού άρχισαν να πετούν ότι έβρισκαν μπροστά τους: καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό ακόμη και τα μαξιλάρια από τους καναπέδες. 

Ο Παντελής Παντελίδης από την πλευρά του, ο οποίος προσπαθούσε να αποφύγει τα... εμπόδια, χαμογελούσε, αλλά έδειχνε εμφανώς αμήχανος από τις αντιδράσεις του κοινού.

«Το κάνουμε για πλάκα. Γιατί είμαστε μεταξύ μας όλο το μαγαζί και γνωριζόμαστε. Δεν με ενοχλεί αν θέλει ο άλλος να σπάσει το τραπέζι του. Δεν πετάνε πράγματα σε μένα. Παλιά έσπαγαν πιάτα. Κάπως πρέπει να ξεσπάσει ο κόσμος. Ουσιαστικά, δείχνουμε ότι φεύγουμε από το μαγαζί. Θυμάσαι πώς γινόταν παλιά στα σχολεία, που καίγαμε τα βιβλία και πετάγαμε τα θρανία; Ε, αυτό ακριβώς. Ότι δηλαδή τελειώσαμε και φεύγουμε» είχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο "Down Town". 

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες

Μετά το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», το δεύτερο single, «Συνοδεύομαι», έρχεται δύο μήνες μετά για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Παντελή Παντελίδη.

Δε χρειαζόταν… στοίχημα ότι ο αυθόρμητος στίχος στο «Πάμε Στοίχημα» θα κέντριζε τους ακροατές.

Ωστόσο, το κομμάτι που συζητήθηκε περισσότερο είναι το «Παραμυθιάζομαι».

«Από πού ν’ αρχίσω, νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, Δε θα σου δακρύσω, κι ούτε είμαι η ίδια όπως κάποτε» τραγουδά ο αγαπημένος καλλιτέχνης΄. Ήταν αδιανόητο για κάποιους ένας άντρας τραγουδιστής να προσεγγίζει στιχουργικά και ερμηνευτικά τη γυναικεία φύση.

«Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε»… Ο Παντελής Παντελίδης ζούσε στο έπακρο το όνειρο της δισκογραφικής καριέρας.

«Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» – Το δεύτερο άλμπουμ που γίνεται ΔΙΠΛΑ πλατινένιο

«Μου λες δε γίνεται», όμως «Γίνεται» ο καλλιτέχνης βαδίζει ακάθεκτος στο μονοπάτι προς την καταξίωση με άλλο ένα hit. Το δεύτερο άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη έφερε την ονομασία «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 συνεπαίρνοντας με δεκατέσσερα ξεχωριστά τραγούδια.

Οι επιτυχίες όπως πάντα τρανταχτές: «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη», «Τέτοια Αγάπη Δεν Αξίζω», «Δε Συγχωρώ», «Δεύτερη Φορά» και πολλές ακόμη. Δεύτερος διαδοχικά διπλά πλατινένιος δίσκος.

«Πανσέληνος Και Κάτι» / «Εισ-πνοή» – Α’ Μέρος

Ένας πομπώδης τίτλος, «Σκούπισε Τα Πόδια Σου Και Πέρασε», ήταν αρκετός ώστε ο τραγουδιστής να βρεθεί ανάμεσα στις ατέρμονες ανταλλαγές απόψεων επί παντός επιστητού. Μία ονομασία που τελικά πέτυχε το σκοπό της.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σχετικά σε συνέντευξη: «Μια ιστορία είναι κι αυτό το τραγούδι. Για μια γυναίκα που μπήκε στη ζωή μας και τη λέρωσε. Τώρα της ζητώ να καθαρίσει από τις αμαρτίες και να έρθει μέσα. Ναι, έτσι μιλάω και στην καθημερινότητά μου. Απλά, αυθεντικά. Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος και “Ζητάς Να Μπεις”.»

Ο πολυαναμενόμενος, τρίτος κατά σειρά δίσκος, με τίτλο «Πανσέληνος Και Κάτι» βγήκε στην αγορά σε δύο σκέλη. Με μία «Εισ-πνοή» το Νοέμβριο του 2014 και μία «Εκ-πνοή» μερικούς μήνες αργότερα.

Πανσέληνος Και Κάτι» / «Εκ-πνοή» – Β’ Μέρος

Η γραφή του Παντελή Παντελίδη ωριμάζει. Η διαπίστωση αυτή εκδηλώνεται τόσο από το πρώτο μέρος του εν λόγω άλμπουμ, όσο και από το δεύτερο το οποίο επακολούθησε τον Απρίλιο του 2015. Μακριά από τους φαντεζί στίχους και τίτλους, ο καλλιτέχνης εμβαθύνει με αληθινό τρόπο στις εικόνες.

Το αποτέλεσμα από το σύνολο του «Πανσέληνος Και Κάτι» ξανά πολυπλατινένιο.

Οι συνεντεύξεις που έδινε σπάνια

Μπορεί να ήταν στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αλλά ο Παντελής Παντελίδης  είχε μια έμφυτη συστολή που τον έκανε να δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Προτιμούσε να μιλάει με τα τραγούδια που έγραφε, τραγούδια που γίνονταν από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους εξαιρετικά δημοφιλή. Απλός στις διατυπώσεις του, δεν προσπάθησε ποτέ να δείξει κάτι άλλο από αυτό που ήταν, ένας αυτοδημιούργητος νέος άνθρωπος που κυνήγησε το όνειρό του και πέτυχε.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη την έδωσε το 2012 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε αυτήν, ο Παντελής που τότε μόλις είχε αρχίσει να κάνει πάταγο και να κινεί το ενδιαφέρον σύσσωμων των media, είχε μιλήσει με λατρεία για τους γονείς και τα αδέρφια του, δόξαζε τον θεό και μιλούσε για την ζωή του πριν το τραγούδι αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια, τονίζοντας πως τους τελευταίους έξι μήνες η ζωή του είχε αλλάξει συνταρακτικά.

Μεταξύ άλλων, ο Παντελής Παντελίδης είχε μιλήσει και για την άλλη του μεγάλη αγάπη, το ποδόσφαιρο.

«Έπαιζα από 7 ετών ποδόσφαιρο, έφτασα στο σημείο να παίζω επαγγελματικά, αλλά στα 17 σε κάποια εργομετρικά είδαν οι γιατροί ότι είχε μεγαλώσει πολύ η καρδιά μου και ότι δεν θα μπορέσω να συνεχίσω προπονήσεις. Έτσι μου είπαν σταματάς το ποδόσφαιρο. Ήταν η χρονιά που έδινα Πανελλήνιες και έτσι μπήκα Πολεμικό Ναυτικό. Η ζωή ενός στρατιωτικού είναι σκληρή αλλά σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και πιο χρήσιμο στην κοινωνία. Έφτασα μέχρι αρχικελευστής και αρχιλοχίας στο στρατό ξηράς. Δεν είναι το στυλ μου να δίνω εντολές και διαταγές. Προσπαθώ πάντα να τα κάνω σε φιλικό επίπεδο και να υπάρχει μια αρμονία».

Δύο μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του, ο τραγουδιστής είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" και είχε εξομολογηθεί πως "μου αρέσει να δκιμάζω τα όριά μου". Τίποτε δεν προμήνυε το σκληρό παιχνίδι που θα του έπαιζε η μοίρα. 

«Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που συμβαίνει δεν το ζω έτσι όπως θα μπορούσε να το ζήσεις κάποιος» είχε πει. «Να είμαι ξετρελαμένος, να μην πατάω στη γη. Επειδή θέλω αυτό να κρατήσει για άλλα δέκα, δεκαπέντε, είκοσι χρόνια, λέω καλύτερα να μην έχω στο μυαλό μου την επιτυχία. Η μεγαλύτερή μου χαρά είναι ότι οι δίσκοι μου έχουν τραγούδια μου. Χαίρομαι που θα κάτσω με τους φίλους μου και θα τους παίξω. “Να, για άκου τι έβγαλα” και έπειτα από τρεις μήνες θα το ακούμε στο ραδιόφωνο».

Ερωτηθείς σε δέκα χρόνια πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου, ο Παντελής είχε απαντήσει: «Αντί για 70 τραγούδια, θα έχω 500! Εντάξει, αν ρωτάς αυτό να σου πω ότι θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά προς το παρόν είμαι εργένης».

Μπορεί να τον αποκαλούσαν όλοι "φαινόμενο", ο ίδιος όμως δεν αισθανόταν έτσι: «Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ήταν ο Ρονάλντο που τον έλεγαν “φαινόμενο”. Δεν με προβληματίζει ο χαρακτηρισμός, απλώς το προς τα πού πηγαίνει. Ότι γράφω στίχους, μουσική και τραγουδάω, αυτό ίσως είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά ότι είμαι κάτι ιδιαίτερο δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει».

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένα παιδί που "δεν κουβαλούσε τον τραγουδιστή πάνω του εκτός πίστας. «Δηλαδή, με το που τελειώνω το πρόγραμμά μου, είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ο Παντελής που ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι. Έτσι θέλω να 'μαι. Το άλλο είναι πόλεμος. Ανεβαίνω πάνω για να κερδίσω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Στο καμαρίνι μετά, δεν θα το παίξω κάπως, δεν θα έχω το ύφος του τραγουδιστή. Υπάρχουν πολλοί που κουβαλάνε τον τραγουδιστή σε όλη την καθημερινότητά τους, που είναι σταρ. Εγώ, με το που κατεβαίνω, είμαι... τίποτα».

Δεν μετάνιωσε που παραιτήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό για να ακολουθήσει το όνειρό του. Αν γύριζε τον χρόνο πίσω "πάλι την ίδια διαδρομή θα ακολουθούσα" είχε πει: "Γιατί αυτή η διαδρομή είναι που μπορεί και με κρατάει έτσι, να μην τρελαίνομαι από την επιτυχία. Μπορεί, αν είχα γνωρίσει την επιτυχία στα είκοσί μου αντί στα τριάντα, να είχα καταστραφεί".

Οι φίλοι του ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. «Δέκα, δεν είναι πολλοί. Είναι πέντε από τη Νέα Ιωνία και άλλοι πέντε που τους γνώρισα όταν άρχισα να τραγουδάω» είχε αναφέρει. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος αλλά και ο Βασίλης Καρράς τον οποίο αποκαλούσε "ποιδί του". 

«Θέλω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που έκανα προτού γίνω γνωστός και το θέμα της αναγνωρισιμότητας να έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά μου. Δεν θέλω να αλλάξει η καθημερινότητά μου. Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο όταν με ρωτάει κάποιος “πώς και δεν την έχεις ψωνίσει;”. Γιατί να την ψωνίσω; Να νιώσω ανώτερος από αυτό που ήμουν πριν; Ή να αρχίσω με αυτούς που χαιρετιόμασταν και μιλούσαμε πριν να τους το παίζω σταρ; Αυτό είναι που μου φαίνεται παράξενο. Το να αλλάξεις και όχι το να μην αλλάξεις» είχε προσθέσει. 

Στις 25 Νοεμβρίου του 2015, τρεις μήνες πριν ξεψυχήσει στην άσφαλτο,  ο Παντελής βρέθηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό για συνέντευξη. Αυτή την παραχώρησε ξανά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο είχαν γίνει και φίλοι. 

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί και στη στενή σχέση με τη μητέρα του. "Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ''τσιμπάω'' το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!", είχε πει και σημείωσε πως συνήθιζε να της λέει "Μάνα είσαι βουνό".

Παράλληλα για τις σχέσεις του με τις γυναίκες είχε δηλώσει: "Δεν είμαι τύπος που κυνηγάει γυναίκες. Πάω εκεί που με θέλουν. Αν δω ανταπόκριση τότε προχωράω".

Μπορεί τελικά τα φώτα της σκηνής έσβησαν για τον Παντελή Παντελίδη, όμως εκείνος θα εξακολουθεί να μας κρατά συντροφιά με τα τραγούδια της σύντομης αλλά επιτυχημένης δισκογραφίας του.

Βλέπετε, όπως πει και ο Γιάννης Πλούταρχος λίγο μετά την είδηση του χαμού του, "ο Παντελής ήρθε, έκανε ταραχή κα έφυγε"...

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top