Μάλλον δεν «το έχει» ο Χάρισον Φορντ ως πιλότος! Παραλίγο να πέσει πάνω σε άλλο αεροσκάφος με 110 επιβάτες-Και ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά

ΔΕΙΤΕ τις ΦΩΤΟ

Μάλλον δεν «το έχει» ο Χάρισον Φορντ ως πιλότος! Παραλίγο

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται πως έχει ο Χάρινσον Φορντ, αφού για ακόμα μια φορά «την… γλίτωσε» από βέβαιο θάνατο! Μάλιστα θα σκότωνε κι άλλους ανθρώπους!

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός μετά το ατύχημα που είχε το 2015 με το αεροσκάφος του, ο ίδιος παραλίγο να εμπλακεί ξανά σε ένα παρόμοιο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος ηθοποιός παραλίγο να πέσει πάνω σε επιβατικό αεροσκάφος της American Airlines με 110 επιβαίνοντες.

(Λίγο πριν την μικρή του περιπέτεια την Δευτέρα)

Ο διάσημος ηθοποιός ενώ είχε λάβει οδηγίες να προσγειωθεί σε διάδρομο του αεροδρομίου Τζον Γάιν στην κομητεία Όραντζ, φαίνεται πως μπερδεύτηκε και προσγειώθηκε σε άλλο τροχόδρομο, περνώντας έτσι ακριβώς πάνω από ένα επιβατικό αεροπλάνο.

Αμέσως πριν προσγειωθεί ο ηθοποιός ρώτησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: «Τι κάνει αυτό το επιβατικό αεροσκάφος από κάτω μου;»

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε το περιστατικό με εμπλεκόμενο έναν πιλότο μονοκινητήριου Aviat Husky, χωρίς να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του.

Εν τέλει και ο Χάρισον Φορντ και το επιβατικό αεροπλάνο προσγειώθηκαν κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Παρ΄ όλο που ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει τρέλα με τα αεροσκάφη, διατηρώντας την δική του συλλογή, φαίνεται δεν είναι τόσο προσεκτικός όσο θα έπρεπε.

Οι προηγούμενες φορές που κινδύνευσε να σκοτωθεί ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Ήδη από το 1999 ο ηθοποιός είχε μία ανώμαλη προσγείωση κατά μήκος μίας λίμνης, ενώ έκανε εκπαίδευση με το αεροσκάφος του, ενώ το 2015 είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και το κεφάλι, όταν το αεροσκάφος του κατέπεσε σε γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες.

(Απο την πτώση του αεροσκάφους το 2015)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top