«Τρυπώσαμε» στη φωτογράφιση της θεατρικής ομάδας «ΚωμωΔίνω»- Τι είπε ο Αναστάσης Κολοβός στο star.gr!

Το χιούμορ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

«Τρυπώσαμε» στη φωτογράφιση της θεατρικής ομάδας «ΚωμωΔίνω»- Τι είπε ο Αναστάσης Κολοβός στο star.gr!

Χαμόγελα, πηγαίες αντιδράσεις, κέφι, αισιοδοξία και αρκετή δόση…τρέλας είναι κάποια από τα συστατικά της θεατρικής ομάδας «ΚωμωΔίνω»! Πολλοί θα αναρωτιέστε από ποιους αποτελείται αυτή η ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες σας τις απορίες.

((Κοκόση Ασπασία, Κολοβός Αναστάσης, Σουξές Γιώργος,Τρανουλίδης Αλέξανδρος)

Ο Κολοβός Αναστάσης, ο Τρανουλίδης Αλέξανδρος, η Κοκόση Ασπασία, ο Σουξές Γιώργος, αλλά και η Τσιμπρή Ίρις θα σας περιμένουν από την Κυριακή 5 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 20.30 και τρεις παραστάσεις μόνο (5,12 και 19 Μαρτίου 2017), στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage.

Λίγο πριν την αναμενόμενη πρεμιέρα το star.gr, βρέθηκε στα backstage τις φωτογράφισης και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Τα γέλια, η καλή διάθεση αλλά και τα πειράγματα μεταξύ των συντελεστών δεν έλειπαν και μάλιστα εξαιτίας όλων αυτών,  αρκετές φορές η φωτογράφιση σταματούσε!

Το star.gr, συνομίλησε με έναν εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης και συγκεκριμένα τον Αναστάση Κολοβό, ο οποίος δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία.

(Aναστάσης Κολοβός)

 

«Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιοι και όποιες έρθουν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα γελάσουν με την ψυχή τους. Αυτό που θέλουμε είναι να διώξουμε έστω και για λίγο τα όποια προβλήματα και στεναχώριες αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Όπως είδατε έχουμε δέσει σαν ομάδα και πιστεύω πως αυτό θα φανεί και πάνω στη σκηνή. Είμαι ιδιαίτερα που συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα που θα αγαπηθούν από το κοινό»!

(Αλέξανδρος Τρανουλίδης)

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Οι «KωμωΔίνω» κάνουν τα βαφτίσια της ομάδας τους, σε πολύ κλειστό τετράγωνο και σας προσκαλούν να τους τιμήσετε με την παρουσία σας. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει στο Γ.Μ.Θ.U., απέναντι και πιο πάνω από το Κ.Π.Ι.Σ.Ν, και δυο χιλιόμετρα από την Β.τ.Ε. και δίπλα από το περίπτερο του κυρ-Θανάση που πουλάει όλο το 24ωρο προφυλακτικά, και δύο στενά από το σπίτι της Σούλας μιας φοιτήτριας στη γεωπονική , ένα κωμικομουσικό υπερθέαμα με κροκόδειλους, τίγρεις, λιοντάρια, πολιτικούς, στρατιωτικούς, υδραυλικούς, τον γιο της αχ Ευλαμπίας, πατσά ζελέ, φωτιά νερό και γη, ζογκλέρ και σαρλό των φαναριών, τον ίδιο τον Θεό αυτοπροσώπως, τον διάσημο αστρολόγο και πόντιο ποιητή Αστέριο Τριχοβαγγελίδη και άλλα ακόμα πολλά κωμικοτραγικά ευτράπελα.


Στο εν λόγω υπερθέαμα δεν χρησιμοποιούνται οικολογικά υλικά και κανένα εξημερωμένο ζώο δεν λαμβάνει μέρος. Απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικα κάτω των 5 μηνών και υπερήλικους ισόχρονους του κρητικού Δρακουμέλ. Μετά και την αναφορά του ακατανόμαστου, μπαίνετε με δική σας γραπτή ευθύνη.

Μαζί στην τρέλα τους το πιο γλυκό ελληνικό συγκρότημα, που τα «λέει» όλα, οι Μπακ-loveus.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και ως γνωστών εμείς οι καλλιτέχνες δεν έχουμε που την κεφαλήν κλίνη... ακολουθεί τοποθέτηση τούρκικου προϊόντος: «Σόϊμπλε Καζάν πιπί»

Σουργκιουρέ τσοκ ε μπακλαβά γκιουλέ τζαλντί τζαλντί. Ε μπακλαβά ε μπακίρ σεφτέ γκιοζούλ καζάν πιπί τσαμπούκ τσαμπούκ. Σόιμπλε καζάν πιπί ε τσοκ γκιουζέλ. Σόιμπλε καζάν πιπί μουτς φατμέ!! «Σόιμπλε Καζάν Πιπί».

(Κοκόση Ασπασία, Κολοβός Αναστάσης, Σουξές Γιώργος,Τρανουλίδης Αλέξανδρος)

Συντελεστές:

Κείμενα: KωμωΔίνω
Σκηνοθεσία: ΚωμωΔίνω
Βοηθός σκηνοθέτη: ΚωμωΔίνω
Φωτογραφίες: StudioPoliti (Νάγια Πολίτη)
Αφίσα: Δελιβού Δήμητρα
Επιμέλεια κουστουμιών : KωμωΔίνω

Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί:

Κοκόση Ασπασία
Κολοβός Αναστάσης
Σουξές Γιώργος
Τρανουλίδης Αλέξανδρος
Τσιμπρή Ίρις

Και οι μουσικοί του συγκροτήματος Μπακ-loveus

Αρβανίτης Τζέιμς
Λιβέρης Σπύρος
Πετμεζάς Χάρης

Η τραγουδίστρια Μαρία Σταφυλοπάτη

Και ο παράξενος μάγος Κωνσταντίνος Καρυπίδης

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top