«Η Αλίκη μου είπε “θα σε σβήσω από τον κινηματογράφο”» - Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του είχε και μια πιο… εκρηκτική πλευρά

«Η Αλίκη μου είπε “θα σε σβήσω από τον κινηματογράφο”»

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε ανοιχτά για όλα, ακόμα και τις «απειλές» που είχε δεχθεί από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιώργος Αρβανίτης, ο διεθνούς φήμης Έλληνας διευθυντής φωτογραφίας αποκάλυψε στο περιοδικό Down Town τα βαριά λόγια που είχε ανταλλάξει με την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, περιγράφοντας το όλο σκηνικό. Μάλιστα, αφορμή για αυτή την περιγραφή ήταν η ερώτηση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο για το ποια από τις ταινίες που είχε κάνει στον Φίνο έχει ξεχωρίσει.

«Στο “Οι θαλασσιές οι χάντρες” χρησιμοποίησα πρώτη φορά ανακλώμενο φως, όπως και λίγο μετά, στη “Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά”. Υπήρχε κι άλλη μια ταινία του Δαλιανίδη, “Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο” λεγόταν. Γενικά, θυμάμαι τους ομηρικούς καβγάδες με τη Βουγιουκλάκη», είπε αρχικά και εξήγησε: «Αυτή ήθελε τον προβολέα της να φωτίζεται κι εγώ ήθελα να κάνω κάτι άλλο που δεν με άφηνε. Μια μέρα μου λέει “θα σε σβήσω από τον κινηματογράφο” και γυρνάω και της απαντάω “εγώ θα φωτογραφίζω μέχρι τα 80 μου, εσύ σε μία δεκαετία δεν θα φωτογραφίζεσαι καθόλου”. Είχα γίνει έξαλλος. Αυτή θύμωσε, ούρλιαζε, έσπασε και κάτι καθρέφτες!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top