ΑΚΡΙΒΑ πληρώνει το διαζύγιο ο Τζόνι Ντεπ! 7 εκατ. δολάρια θα δώσει στην Άμπερ Χερντ

Οριστικό τέλος για τον θυελλώδη γάμο τους

ΑΚΡΙΒΑ πληρώνει το διαζύγιο ο Τζόνι Ντεπ!

Ο κούκος αηδόνι θα του στοιχίσει τελικά το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ, το οποίο οριστικοποιήθηκε χθες, Παρασκευή και βάζει οριστικό τέλος στον θυελλώδη γάμο του με την Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Ντεπ θα δώσει στην πρώην του το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων, ενώ σε αυτά ορίζεται ρητώς πώς θα μοιραστούν και τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν μετά το γάμο.

Για να μη νομίζετε πάντως ότι η Χερντ είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα Ντεπ, έχει δηλώσει εξαρχής ότι θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο μετά από 15 μήνες γάμου και μετά από λίγες μέρες ζήτησε από δικαστήριο την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Ντεπ, κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία σε βάρος της.

Από την πλευρά του ο αστέρας του Χόλυγουντ αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην καλή του το μόνο που θέλει είναι να του αποσπάσει χρήματα.

«Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που αυτό το δυσάρεστο κεφάλαιο στις ζωές του κ. Ντεπ και της οικογένειάς του βρίσκεται πίσω τους», δήλωσε η Λόρα Ουάσερ, δικηγόρος του ηθοποιού.

Μάλιστα η Χερντ σε μια ένδειξη καλής θέλησης και αφού το… αντίτιμο του διαζυγίου ήταν άκρως ικανοποιητικό, εγκατέλειψε το αίτημά της να συνεχιστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντεπ.

Ο ηθοποιός θα παραμείνει ο μοναδικός κάτοχος πολυάριθμων ακινήτων, περιλαμβανομένων ιδιοκτησιών στο Λος Άντζελες, το Παρίσι και του ιδιωτικού νησιού του στις Μπαχάμες. Θα κρατήσει επίσης περισσότερα από 40 οχήματα και σκάφη, ανάμεσα στο οποία αυτοκίνητα αντίκες και η συλλογή μοτοσικλετών του.

Η Χερντ έχει πει πως θα μοιράσει εξίσου το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει από το διαζύγιο ανάμεσα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top