ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Περνάω έξω από τράπεζες και χτυπάνε σειρήνες»

Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Για την οικονομική κρίση, όχι της χώρας, αλλά αυτή που αντιμετωπίζει ο ίδιος, τη σχέση του με το χρήμα, αλλά και την οικογένεια και τα παιδιά του μίλησε ο Γιάννης Βούρος σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Όχι απλώς έχω χρέη. Νομίζω περνάω έξω από τράπεζες και χτυπάνε οι σειρήνες. Θα είχα άγχος αν ήμουν μειοψηφία», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα του Αποκαλυπτικά, σοκάροντας.

Όσο για τη σχέση του με το χρήμα; «Η σχέση μου με το χρήμα είναι τόσο αδιάφορη που καταντάει προκλητική. Δεν έκανα ποτέ δουλειές για να βγάλω χρήματα. Δεν ήξερα ποτέ αν έφευγα από το σπίτι με 10 ευρώ και τύχαινε κάτι και έπρεπε να βάλω 5 ευρώ βενζίνη στη μοτοσυκλέτα μου», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του και το πόσο έχουν επηρεάσει τη σχέση του με την οικογένειά του: «Βάζω πάνω από όλα τη δουλειά, γιατί μπαίνοντας σε αυτή τη δουλειά ανέλαβα μια ευθύνη. Παραμέλησα σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσωπική μου ζωή. Δεν έδωσα το χρόνο που μοιραία και λογικά απαιτεί ο περίγυρος, το σπίτι, τα παιδιά, η σύντροφος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top