HoHo! Πώς να οργανώσετε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Πάρτε ιδέες για να περάσετε όμορφα

HoHo! Πώς να οργανώσετε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Αναμφισβήτητα τα τέλεια Χριστούγεννα είναι όταν τα περνάμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους! Αν λοιπόν δεν έχετε αρκετά χρήματα για να βγείτε έξω μπορείτε να οργανώσετε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Οργάνωσε το ρεβεγιόν

Πρώτα αποφάσισε ποιους θα καλέσεις ή με ποιους θα συν-διοργανώσεις την βραδιά. Μια πιο παρεϊστικη βραδιά μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, μοιράζοντας τις αρμοδιότητες του πάρτι στα μέλη της παρέας. Επιπλέον, υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας οικογενειακής βραδιάς – μπορεί να έχετε επιθυμήσει τους δικούς σας ή το υπερβολικά μεγάλο, διασκεδαστικό… σόι σας: Μπορείτε να οργανώσετε για φέτος μια πιο οικογενειακή βραδιά που θα την εκτιμήσουν οι δικοί σας.

Προσκλητήρια

Μπορείς να βάλεις μια πιο «παιχνιδιάρικη» πινελιά στο ρεβεγιόν σου! Ετοίμασε ένα πρωτότυπο προσκλητήριο για τους καλεσμένους – συμβατικό ή ηλεκτρονικό (ακόμη πιο φθηνό δηλαδή).

Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα event στο Facebook. Εκεί, την επομένη του πάρτι, μπορεί ο καθένας να ανεβάσει τις φωτογραφίες που τράβηξε στο ρεβεγιόν, ώστε να συγκεντρωθούν εκεί όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς.

Κάνε το πάρτι… ομαδικό

Πάρτι-ρεφενέ. Δεν είναι ντροπή, δεν είναι υποτιμητικό, είναι εντελώς παρεΐστικο και οικονομικό. Τα πράγματα είναι απλά: Στην παραπάνω πρόσκληση, αναθέτετε στον καθένα να φέρει από κάτι – όχι υποχρεωτικά, φυσικά, αλλά κάνοντας ξεκάθαρο ότι αν όλοι έρθουν με άδεια χέρια, θα φύγουν και με ελαφρώς άδεια στομάχια. Άλλωστε, είναι προτιμότερο να φέρουν ένα μπουκάλι κρασί, παρά ένα ακόμη διακοσμητικό για το σπίτι.

Η διακόσμηση του ρεβεγιόν

Χριστούγεννα χωρίς λίγο γκι, λίγο κόκκινο και λίγα παραπάνω φωτάκια δεν γίνονται.

Η μουσική… η «καρδιά» του πάρτι

Αν στην παρέα συμπεριλαμβάνεται κάποιος DJ, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά: Αφήνετε στις πλάτες του όλο το βάρος της μουσικής επένδυσης του ρεβεγιόν σας. Αν πάλι όχι, κανένα πρόβλημα: Ένα USB στικάκι μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να το γεμίσετε με μουσικές που δεν θα απογοητεύσουν τους περισσότερους καλεσμένους σας. Προτιμήστε σίγουρες λύσεις, με γνωστά κομμάτια από κάθε είδος, και συμβουλευτείτε τις λίστες με τα top tracks του 2016 που δημοσιεύονται συνεχώς αυτή την περίοδο για να δημιουργήσετε και μία μίνι μουσική αναδρομή στην χρονιά που πέρασε.

Δώρα

Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία! Μπορείς να τυπώσεις για τον κάθε καλεσμένο μια ωραία φωτογραφία να την τρυπήσεις στην κορυφή της και να της βάλεις μια κορδελίτσα κόκκινη! Έτσι ο κάθε καλεσμένος που θα πάρει το δωράκι του, θα μπορεί να το κρεμάσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του! 

Να περάσετε super και μην ξεχνάτε... η καλή παρέα είναι η επιτυχία του πάρτι!

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top