Δηλώνει μόνη! Ελένη Φουρέιρα: «Είναι προϊόν μοντάζ η σχέση μου με τον Μποτία»

Και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του star.gr

Η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει μόνη

Πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Down Town για το 2016 και μίλησε για όλα ανάμεσα σε αυτά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Αλμπέρτο Μποτία του Ολυμπιακού.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει βρει νέο σύντροφο και να ζει τον έρωτα με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτιά, η τραγουδίστρια τα διέψευσε όλα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του star.gr.

«Είδατε φωτογραφίες από καμιά κοινή μας έξοδο; Όχι είδατε και διαβάστε φήμες, λοιπόν. Δεν υπάρχει κάτι που να χρήζει επιβεβαίωσης. Δεν θέλω να δώσω αυτή τη στιγμή καμία άλλη απάντηση», είπε.

Της ζητήθηκε, δε, να απαντήσει και στο πώς γίνεται αφού δεν τρέχει κάτι να υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες.

«Υπήρξε μια φωτογραφία όπου κόλλησαν δυο ανθρώπους μαζί. Κυκλοφόρησε, δηλαδή, μια φωτογραφία που ήταν προϊόν μοντάζ. Από εκεί και πέρα, ο λόγος που δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου είναι γιατί δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένη με τα πάντα: τη ζωή, τις δουλειές, τους άνδρες, τα πάντα. Είμαι μόνιμα ερωτευμένη, γιατί ως άνθρωπος λειτουργώ με πάθος στη ζωή μου», είπε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top