ΟΧΙ κι άλλο διαζύγιο! Χωρίζουν ΚΑΙ o Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν;

Επιδημία χωρίς τέλος...

ΟΧΙ κι άλλο διαζύγιο! Χωρίζουν ΚΑΙ o Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν;

Αν δεν είναι το 2016 η χρονιά των διαζυγίων τότε ποια είναι;

Ακόμα ένα ζευγάρι φαίνεται ότι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους και αυτή τη φορά τα ονόματα έρχονται πάλι να ταράξουν τα νερά και να αφήσουν τους θαυμαστές τους με ανοιχτό το στόμα. 

Και αυτό γιατί κανείς δεν περίμενε ότι ακόμα και μέχρι πρότινος full in love Τζορτζ Κλούνεϊ και  η Αμάλ Αλαμουντίν, που ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Βενετίας το 2014, το πάνε για… διαζύγιο!

Μάλιστα, το εν λόγω χαρτί αναμένεται να κοστίσει ούτε λίγο, ούτε πολύ 300 εκατ. δολάρια!

Πολλοί βασίζουν και το κακό κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι και στο ότι η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου μίλησαν μαζί με τον Μπάρακ Ομπάμα στη 71η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών – ενώ κατά τα άλλα μέχρι τότε, που τους έβρισκες, που τους έχανες ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο!

Όπως αναφέρει το αμερικάνικο OK!Magazine σε δημοσίευμά του «η Αμάλ και ο Τζορτζ θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ».

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το περιοδικό, ο λόγος που το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να περνάει ρήξη, είναι το ότι ο Κλούνεϊ δεν θέλει παιδιά, ενώ η Αμάλ θέλει να γίνει μητέρα.

«Παρ΄όλο που αγαπά ο ένας τον άλλον, έχουν καταλάβει πως θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και πρόσθεσε: «Όταν πρωτογνωρίστηκαν Αμάν και Κλούνεϊ, οι φίλοι τους πίστευαν πως είναι το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο τώρα περιμένουν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top