O Ρέμος… «αποκάλυψε» τις «τρέλες» του Λιάγκα: «Ελεύθερο παιδί είναι ό,τι γουστάρει μπορεί να κάνει»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για όλα!

Μετά το λογοπαίγνιο με τον τίτλο του νέου του δίσκου λοιπόν, αναφέρθηκε και στις ατάκες που ανταλλάσσει με το Γιώργο Λιάγκα στο Rising Star. Τότε ο τραγουδιστής είπε:

«Εδώ θέλω να σας κάνω μία αποκάλυψη. Το κουμπί χθες του Γιώργου ήταν στα όριά του. Φώναζε “βοήθεια ανοίξτε με”. Φταίει η Θεσσαλονίκη για αυτό. Ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε εμένα κι έκανε τις τρέλες του εκεί πέρα… έμαθα εγώ!».

Τότε βρήκε αφορμή ο Θέμος Αναστασιάδης και τον ρώτησε: «Μόνο γαστριμαγικές τρέλες ή…».

Ο Αντώνης Ρέμος φρόντισε να διευκρινίσει πως δεν γνωρίζει για κάτι άλλο, ενώ ξεκαθάρισε: «Να σου πω κάτι; Ελεύθερο παιδί είναι ό,τι γουστάρει μπορεί να κάνει!».

Ο Θέμος Αναστασιάδης παρουσίασε χιουμοριστικά τα κιλά που έχασε ο Γιώργος Λιάγκας σε συνδυασμό με αυτά που πήρε ο Αντώνης Ρέμος.

«Πήρες κιλά την ώρα που ο Λιάγκας τα έχανε. Δεν πιστεύω στην μετεμψύχωση, πιστεύω όμως στη μετακίνηση βάρους…. Πώς εξηγείται αυτό; Όταν κάνατε παρέα δεν έγιναν αυτά; Δεν έτρωγε; Επειδή είστε και φίλοι με τον Γιώργο, πώς τον είδες να παλεύει με όλες αυτές τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή;» ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος, δεν είναι ούτε η δίαιτα, ούτε τίποτα. Δεν είναι στεναχώρια. Είναι όταν σε τρώει το μαράζι… Ό,τι δυσάρεστο και σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά όταν έχει να κάνει με σχέσεις ανθρώπων, σε τρώει το μαράζι. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πριν από πολλά χρόνια όταν τελείωσε μια σχέση που είχα, μόλις είχα κατέβει στην Αθήνα, είχα φτάσει 78 κιλά και έτρωγα τρεις μακαρονάδες πρωί μεσημέρι βράδυ. Είναι μέσα σου, σε τρώει η καψούρα. Έτσι είναι» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top