Μας βγήκε... παρτάκιας η Τζόλι – Θέλει τα παιδιά της με τον Πιτ μόνο για εκείνη!

Εκείνος, δε, είναι έτοιμος να παλέψει για αυτά

Δεν αφήνει τον Πιτ να δει τα παιδιά η Τζολί

Μπορεί να θέλει να… κρατήσει τα παιδιά τους μόνο για εκείνη, αυτό όμως είναι κάτι που ο Μπραντ Πιτ δεν δείχνει διατεθειμένος να δεχθεί και ετοιμάζεται να βγει στην αντεπίθεση!

Οι σχέσεις της Αντζελίνας Τζολί και του 52χρονου γόη του Χόλιγουντ μοιάζει να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με την 41χρονη να είναι αποφασισμένοι να τα φτάσει όλα στα άκρα σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Η Αντζελίνα είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Μπραντ θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά – σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους», δήλωσε πηγή στο HollywoodLife.com. «Αλλά ο Μπραντ είπε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών. Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Άντζι να παίξει τα παιχνίδια της», συνέχισε η πηγή.

«Για κάποιον λόγο η Αντζελίνα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», πρόσθεσε η πηγή. «Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει».

Και μπορεί ο Μπραντ για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του να δέχτηκε να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η Άντζελίνα και η δικηγόρος της Λόρα Γουέσερ δεν το δέχτηκαν. «Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ πιο άσχημη τροπή».

Αποφασισμένη να κρατήσει τον Μπραντ μακριά από τα παιδιά, η Τζολί κρύβεται εδώ και αρκετές εβδομάδες με τα παιδιά της σε ένα ξενοδοχείο στο Bel Air. «Μπαινοβγαίνει από την πίσω είσοδο και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ», υποστηρίζει το HollywoodLife.com, επικαλούμενο αποκλειστική δήλωση μίας πηγής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top