Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλάει για τα δίδυμα που περιμένει και αποκαλύπτει το φύλο τους

«Το ανακοίνωσα στον Τάκη με φωνές ενθουσιασμού» είπε η ηθοποιός

Η Άριελ Κωνσταντινίδη  μιλάει για τα δίδυμά της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Άριελ Κωνσταντινίδη, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, είναι έγκυος σε δίδυμα.

«Είμαστε τρισευτυχισμένοι. Περιμένουμε με τον Τάκη τα δύο μας αγόρια και ζούμε την κάθε μέρα με μεγάλη χαρά. Έμαθα πως είμαι έγκυος το καλοκαίρι, την περίοδο που κάναμε διακοπές. Ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου γιατί τον περασμένο χρόνο είχα ζοριστεί πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Άριελ Κωνσταντινίδη στο «Weekend» και συμπλήρωσε:

«Το ανακοίνωσα στον Τάκη(σ.σ: στον σύζυγό της Τάκη Μαργαρίτη με τον οποίο παντρεύτηκε πριν έναν χρόνο)με φωνές ενθουσιασμού. Ο σύζυγός μου είναι πολύ χαρούμενος και προστατευτικός. Τα δίδυμα θα μας έρθουν τον Απρίλιο και ανυπομονώ. Αυτό που δεν έχω ξαναπεί είναι πως πάντα ήθελα να φέρω στον κόσμο δίδυμα. Είμαι άλλωστε και δίδυμος στο ζώδιο, αλλά αδέρφια δεν έχω».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μπορεί ακόμα να μην έχει σφίξει στην αγκαλιά της τα δύο «αγγελούδια» της, ωστόσο έχει σκεφτεί τα ονόματά τους.

«Ο ένας μας γιος θα βαφτιστεί Ορφέας και ο άλλος Ερμής» εξομολογήθηκε στην Real Life και συμπλήρωσε πως ήθελε τόσο πολύ να γίνει μητέρα που αν δεν μπορούσε να φέρει στον κόσμο παιδιά, θα υϊοθετούσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top