ΔΕΙΤΕ τα εντυπωσιακά κοσμήματα που σχεδίασε η Ευγενία Νιάρχου!

Τι λέει η ίδια για τη νέα της συλλογή που θα παρουσιαστεί στη Μύκονο

Τα εντυπωσιακά της κοσμήματα, γνωστά για το μοναδικό τους στυλ, που συνδυάζουν ρετρό και φουτουριστικά στοιχεία, ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες στη Μύκονο η Ευγενία Νιάρχου, που μίλησε για τη νέα της συλλογή.

venyx1.jpg

Κατασκευασμένη από πολύτιμα υλικά, η σειρά «Venyx», όνομα που δημιούργησε η ίδια η Ευγενία από την ονομασία του πλανήτη Αφροδίτη στα Λατινικά και τον ημιπολύτιμο λίθο όνυχα, θα παρουσιαστούν στις 18 του μήνα σε ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Μυκόνου, το «Belvedere».

venyx2.jpg

«Η Venyx δεν είναι απλώς μια συλλογή. Ήθελα να έχει τη δική της οντότητα, να μην ταυτίζεται με το όνομά μου, γι’ αυτό και έκανα το συνδυασμό ��ου πλανήτη και της πέτρας. Και δεν είναι μάρκα, δεν μου αρέσει αυτή η έννοια! Προτιμώ να βλέπω τη Venyx σαν τον δικό μου κόσμο, έναν φανταστικό πλανήτη στον οποίο συναντιούνται όλες οι εμπνεύσεις μου», λέει, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ίδια.

venyx3.jpg

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού, με τα ξανθά μακριά μαλλιά και το μόνιμο χαμόγελο, που κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο, παραμένει απλή, διακριτική και προσγειωμένη, παρά την παρουσία της στα μεγαλύτερα ντεφιλέ της Ευρώπης και τις φιλικές της σχέσεις με την αφρόκρεμα της κοσμικής ελίτ.

venyx4.jpg

Αγαπημένοι της λίθοι είναι τα σπάνια, εξωτικά, πράσινα διαμάντια, τα οποία μετατρέπει σε κοσμήματα με καθαρές, μίνιμαλ και απέριττες γραμμές, κάτι που η ίδια περιγράφει ως «σαν ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και σαν μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο ρετρό και τις φουτουριστικές αναφορές».

venyx6.jpg

Τα εγκαίνια του χώρου που θα φιλοξενήσει τις δημιουργίες της Ευγενίας αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της σεζόν, καθώς στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται μέλη των οικογενειών Μισόνι και Κασιράγκι, αλλά και η υπόλοιπη δυναστεία Νιάρχου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top