Πέτρος Γαϊτάνος: Η on air ενόχλησή του στα "Καρντάσιανς" και οι απόψεις για την ομοφυλοφιλία

Υποστήριξε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα και η yoga... βλακεία!

Πέτρος Γαϊτάνος: Η on air ενόχλησή του στα "Καρντάσιανς" και οι απόψεις για την ομοφυλοφιλία
Καλεσμένος των «Καρντάσιανς» ήταν ο Πέτρος Γαιτάνος ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του τόσο για την ομοφυλοφιλία όσο και για τη… yoga!

«Δε θα έκανα yoga, θα είχα πλάνη αν το έκανα αυτό. Εγώ θεωρώ ότι αυτό το πράγμα είναι μία βλακ��ία. Όσους ήξερα και έκαναν yoga ήταν άνθρωποι ανακατεμένοι εσωτερικά. Κι αυτό είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος ψάχνεται, ψάχνει να βρει κάπου να πατήσει» ανέφερε.

Όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι αμάρτημα.

«Η εκκλησία θεωρεί την ομοφυλοφιλία θανάσιμο αμάρτημα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο τραγουδιστής απάντησε: «Δε νομίζω ότι θεωρεί κανείς την ομοφυλοφιλία θανάσιμο αμάρτημα. Οι ομοφυλόφιλοι δεν θα έπρεπε να γίνονται κληρικοί. Η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα με την έ��νοια ότι καταγίνεται κανείς με κάτι γήινο».

Μάλιστα, δεν έκρυψε και τη δυσαρέσκειά του όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν θέλει να προβάλουν το βίντεο με την μίμηση του Κώστα Δόξα από το YFSF.
Το χαρακτήρισε «άχρηστο” και τόνισε πως υπάρχουν πιο σπουδαία πράγματα για να συζητήσουν.

«Γρηγόρη, συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχουμε να πούμε πιο σπουδαία πράγματα τώρα. Πολύ ωραίο είναι και ωραία φωνή έχει το παιδί. Έχουμε να πούμε πιο σπουδαία πράγματα, μην ασχολούμαστε με αυτά. Πολύ με τιμά αυτό το πράγμα, το ότι με θυμήθηκαν οι άνθρωποι, κάνανε την μίμηση. Πολύ όμορφο ήταν και αισθάνομαι ότι με τιμά, αλλά είναι άχρηστο. Γιατί τώρα να ασχοληθούμε με αυτό; Εγώ ήρθα εδώ για να πω πέντε πράγματα να επωφεληθεί ο κόσμος που δεν τα ακούτε από άλλους» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top