Χώρισε μετά από δύο χρόνια ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη!

Γιατί τράβηξε δρόμους χωριστούς με την αγαπημένη του

Χώρισε μετά από δύο χρόνια ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη!

​Άδοξο τέλος είχε η σχέση του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου, με τη Χαριτίνη Ηλιάδου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου ένα μήνα, αποφάσισαν να χωρίσουν!

Θοδωρής και Χαριτίνη γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, στο πανεπιστήμιο της Κύπρου όπου εκείνος σπούδαζε στη Νομική και εκείνη στη Νοσηλευτική και έγιναν αχώριστοι, ενώ ο 26χρονος είχε γνωρίσει την καλή του στους γονείς και τη διάσημη αδερφή του και δεν ήταν λίγες οι φορές που «μοιράστηκαν» τον έρωτά τους στα social media.

screenhunter_587_apr._16_11.31_0.jpg
(Ελένη Μενεγάκη on air πέρσι: «εμένα η μάνα μου με το ζόρι να έχει ταΐσει δυο κοπέλες του Θοδωρή! Εγώ έχω γνωρίσει μόνο μια κοπέλα του, την τελευταία»)

Η τελευταία φωτογραφία του πάλαι ποτέ ζευγαριού «ανέβηκε» στο προφίλ του Θοδωρή στο Facebook στις αρχές του Μάη και ακολούθησαν μία σειρά από αινιγματικά μηνύματα, αλλά και φωτογραφίες με τους «κολλητούς που στέκονται στα δύσκολα» όπως έγραψε ο ίδιος.

994114_861546823939705_4651648150547639616_n.jpg
(Μία από τις αινιγματικές φωτογραφίες του Θοδωρή στα social media)

Αν και ουδείς γνωρίζει τι οδήγησε το ερωτευμένο ζευγάρι στο φινάλε, φαίνεται πως δεν άντεξαν την απόσταση: αυτό τον καιρό, η Χαριτίνη, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, παραμένει στην Κύπρο και ο αδερφός της Ελένης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Ναυτικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζει επιχειρηματικά βήματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top