Συνέλαβαν τον πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη!

Γιατί οδηγήθηκε με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ;

Συνέλαβαν τον πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη!

Με χειροπέδες βρέθηκε την Μεγάλη Τρίτη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης, μετά από ένταλμα εναντίον του, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα!

Ο Μανώλης Μαζωνάκης συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, που υπερβαίνουν τα 500.000 ευρώ, τα οποία προέκυψαν την περίοδο 2002 – 2013, από την λειτουργεία τεχνικής εταιρείας στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

Τον Ιανουάριο του 2013 ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή είχε συλληφθεί ξανά για χρέη, ύψους 420.000 ευρώ. Το ένταλμα είχε φτάσει στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας, που τον ενημέρωσε για την οφειλή του, ενώ ο ίδιος, αφότου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, έκανε διακανονισμό για την σταδιακή εξόφληση του ποσού.

Ο κ. Μαζωνάκης, όμως, δεν ήταν συνεπής σε όσα συμφώνησε για την καταβολή των χρεών του, με αποτέλεσμα να εκδοθεί δεύτερο ένταλμα σύλληψης εναντίον του και, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, να οδηγηθεί στα γραφεία του Τμήματος στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο πατέρας του τραγουδιστή αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα πλήρωσε 170.000 ευρώ και έκανε νέο διακανονισμό με το Δημόσιο για να διευτήσει τα χρέη του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top