Πέντε μηνών έγκυος η Αγγελική Ηλιάδη;

Η ίδια ρίχνει λάδι στη φωτιά με φωτογραφίες και μηνύματα!

Πέντε μηνών έγκυος η Αγγελική Ηλιάδη;

​Σήριαλ έχει καταντήσει το αν η Αγγελική Ηλιάδη είναι ή όχι έγκυος, με την ίδια την τραγουδίστρια να ρίχνει λάδι στη φωτιά με όσα «ανεβάζει» στα social media!

Λίγες ώρες μετά την φωτογραφία του πρωινού της, με την λεζάντα «εγώ και το μωρό μου χρειαζόμαστε ένα καλό πρωινό με όλες τις βιταμίνες πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας», η τραγουδίστρια δημοσίευσε selfie στην οποία στέλνει ένα φιλί.

iliadi1.jpg

Πού είναι το «μυστήριο»;
Στη… λεζάντα της φωτογραφίας, όπου η Αγγελική έγραψε «η μόνη σκέψη στο μυαλό μου είσαι εσύ και η στιγμή που θα σε αντικρίσω», hashtags (οι ετικές των social media), όπως «#so_happy, #grateful, #can't_wait, #my_angel» και τον αριθμό 20.

Αντίστοιχη φωτογραφία είχε «ανεβάσει» και την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, μεταξύ των hashtags υπήρχε ο αρθιμός 19

Οι αναρτήσεις αυτές έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν η τραγουδίστρια μετράει τις εβδομάδες της εγκυμοσύνης, ή κάτι σε σχέση με το αμόρε της, τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται εκτός Ελλάδας, αφού αγωνίζεται με την φανέλα της ιταλικής Σαμπντόρια.

Η ίδια, πάντως, όχι μόνο δεν ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει, αλλά μάλλον φροντίζει να τροφοδοτεί και να συντηρεί τις φήμες για εγκυμοσύνη!
Μάλιστα, σε ολόσωμες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, δεν φαίνεται καθαρά αν έχει ή όχι φουσκωμένη κοιλίτσα...

Άντε βρε κορίτσι μου... μας γκάστρωσες!!!

iliadi3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top