Ζωγράφισε τον Σάκη Μπουλά στο κράνος του ο Δαδακαρίδης

«Πλέον, θα κάνουμε μαζί βόλτες», δηλώνει ο ίδιος

Ζωγράφισε τον Σάκη Μπουλά στο κράνος του ο Δαδακαρίδης

Μία εικόνα του Σάκη Μπουλά κοσμεί το κράνος του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ενός εκ των στενών φίλων του ηθοποιού που «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο. «Πλέον, θα κάνουμε μαζί βόλτες», δηλώνει ο ίδιος, σπεύδοντας να προλάβει τυχόν αρνητικά σχόλια για την απόφασή του.

«Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί, ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε, του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μία δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με την δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν», εξομολογείται στην εφημερίδα «Espresso» ο ίδιος.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε με τον Σάκη Μπουλά σε τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα «50 – 50» και «Η Οικογένεια Βλάπτει», παραδέχθηκε πως «έκλεψε» την ιδέα από τον αγαπημένο του οδηγό μοτοσικλέτας, τον Βαλεντίνο Ρόσι, που έβαλε στο κράνος του τον αδικοχαμένο φίλο του, επίσης μοτοσικλετιστή, Μάρκο Σιμοντσέλι.

«Τώρα που έφυγε από την ζωή, σκέφτηκα να τον πηγαίνω βόλτα έχοντάς τον… μαζί μου», συνεχίζει ο Πυγμαλίωνας και προειδοποιεί όσους σπεύσουν να τον επικρίνουν, λέγοντας: «δεν θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τον πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά»…

image1 (534x585).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top