Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια;

Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους και τι απαντούν οι ίδιο!

Γάμο περιμένουμε πώς και πώς, αλλά λέγεται πως θα μας έρθει... χωρισμός: σοβαρή κρίση στη σχέση τους λένε οι φήμες ότι περνούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια!

Σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, αλλά και δημοσιεύματα στο Ίντερνετ, το ζευγάρι «έφαγε» η απόσταση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την μία οι συναυλίες του τραγουδιστή, από την άλλη η περιοδεία της Ζέτας... δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα καβγαδάκια.

Το ότι η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο, αλλά και το ότι προ ημερών, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Μιχάλης απαθανατίστηκε στην Πάρο όχι με την αγαπημένη του, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά με τον Λάκη Λαζόπουλο, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά της φημολογίας!

Όσο, πάντως, τα πηγαδάκια «βουίζουν» και λένε ότι το ζευγάρι προσπαθεί να «παλέψει» την κρίση, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός – παρουσιάστρια έχουν... ωτοασπίδες: «Προσωπικά είμαι πολύ καλά», είπε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια στην κάμερα του Star, ενώ ο Μιχάλης επισήμανε ότι «για τα ευχάριστα στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις σχέδια, έρχονται από μόνα τους».

Πάντως, όσα δεν φέρνει η ώρα, τα φέρνει η στιγμή...


Δες το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρεις!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top