Έξαλλος γνωστός στιχουργός με τον Γ. Μαζωνάκη

Γιατί είναι στα μαχαίρια οι δύο καλλιτέχνες;

Έξαλλος γνωστός στιχουργός με τον Γ. Μαζωνάκη

Αυτή η showbiz βρε παιδάκι μου, δεν περνά μέρα που να μην δημιουργήσει μια κόντρα! Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ο Γιώργος Μαζωνάκης που με αφορμή τη συναυλία του για τα 20 χρόνια τους στη δισκογραφία, μάλλον ξέχασε να αναφερθεί σε έναν παλιό, αλλά σημαντικό του συνεργάτη.

Ο λόγος για τον στιχουργό Πάνο Φαλάρα, που έγινε έξαλλος με τον τραγουδιστή γιατί δεν τον ανέφερε ως έναν από τους σημαντικούς συνεργάτες του που τον βοήθησαν στο ξεκίνημά του.

falaras.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν σε συνέντευξή του ο Γιώργος Μαζωνάκης, απαντώντας για τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής του, δεν αναφέρθηκε στον στιχουργό, ο οποίος του χάρισε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το «Ανήκω σε μένα».

falaras1.jpg

Φανερά εκνευρισμένος λοιπόν ο στιχουργός έγραψε στην προσωπική του σελίδα ��το Facebook:

«Θα επανέλθω στο θέμα του Γιώργου Μαζωνάκη γιατί άκουσα μετά το πέρας της συναυλίας του να αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό Star τα εξής χαριτωμένα: “δεύτερος σταθμός στην καριέρα μου υπήρξε ο τάδε συνθέτης” και άλλη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια να τονίζει ότι σταθμός στην καριέρα του Γιώργου είναι το “Ανήκω σε μένα”. Ευτυχώς που δεν πήγα στην συναυλία για τα 20 χρόνια της καριέρας του γιατί θα είχα μπερδευτεί με τους “σταθμούς” του. Άμα χάσεις και το τρένο μπερδεύεις τους σταθμούς. Φίλε Γιώργο, επειδή αυτό το Σάββατο θα εμφανιστείς στα δικά μου μέρη, στη Λαμία, να ξέρεις ότι εκεί κοντά υπάρχει ένας πολύ καλός σταθμός, αυτός του Λιανοκλαδίου. Μην ξεχάσεις να τον αναφέρεις γιατί είναι ο καλύτερος σταθμός της ζωής μου, που με ενέπνευσε να σου γράψω το “Ανήκω σε μένα” και όλα τα σημαντικά τραγούδια που σου δίνουν νυχτοκάματα παχυλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top