Ακούστε: το πρώτο single από τον ιταλικό δίσκο της Γαρμπή!

Ντουέτο με την Ornella Vanoni η Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ακούστε: το πρώτο single από τον ιταλικό δίσκο της Γαρμπή!

Το ντουέτο της με την Ornella Vanoni, «Buona Vita», είναι το πρώτο single από τον ιταλικό δίσκο της Καίτης Γαρμπή, που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ένωσε την φωνή και τις δυνάμεις της με την παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα συνάδελφό της, τραγουδώντας για την «καλή ζωή» και το κομμάτι είναι από σήμερα διαθέσιμο στα ψηφιακά δισκοπωλεία.

Επίσης, το «Buona Vita», που στο παρελθόν έχει αφιερωθεί στα παιδιά όλου του κόσμου από πρόγραμμα του ΟΗΕ, είναι το ομότιτλο τραγούδι απ�� τον ιταλικό δίσκο της Καίτης, ο οποίο θα περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες της στα ιταλικά -όπως τα «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω» και «Άνεμος»- αλλά και δύο δίγλωσσα ντουέτα, ενώ θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Ο Ιταλός παραγωγός που έχει κάνει τα “Cabo Verde”, όπου συμμετείχε η Cezaria Evora, μου ζήτησε να διασκευάσω ορισμένα τραγούδια μου στην ιταλική. Όταν πήγα και τραγούδησα στο Μιλάνο τα τραγούδια μου στα ιταλικά, ένιωσα δέος», έχει δηλώσει για τον ιταλικό της δίσκο η Καίτη.

Ακούστε στο βίντεο το ντουέτο Καίτης Γαρμπή – Ornella Vanoni

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top