Ashton Kutcher – Demi Moore: Δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά

Έχουν τόσα λεφτά, αλλά δεν μπορούν να μοιράσουν τα ακίνητα!

Ashton Kutcher – Demi Moore: Δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά

Μπορεί ο Ashton Kutcher να έχει προχωρήσει στη ζωή του και να περνάει υπέροχα στο πλευρό της Mila Kunis, αλλά η Demi Moore φαίνεται πως… συνεχίζει να «στοιχειώνει» τη ζωή του!

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore είναι ακόμα παντρεμένοι στα χαρτιά και το διαζύγιο δεν βγαίνει γιατί δεν μπορούν να τα βρουν στα..οικονομικά! Για την ακρίβεια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο πως θα χωρίσουν τα ακίνητά που τους ανήκουν γι' αυτό και κανένας δεν έχει κάνει αίτηση διαζυγίου..

demi.jpg
Τι κι αν ο star του Hollywood πληρώνεται για το «Two And A Half Men» έναντι του ποσού των 700.000$...θέλει κι άλλα...

Μπορεί να ήταν πολλοί εκείνοι που ισχυρίζονταν πως το ζευγάρι είχε κάνει έναν συμβολικό γάμο και δεν ήταν κανονικά και με το νόμο παντρεμένοι, ένα νομικό έγγραφο είδε το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει πως Ashton και Demi έκαναν στην πραγματικότητα νόμιμο γάμο και ονομάζονται ακόμα σύζυγοι.

Αφορμή για να χωρίσουν στάθηκε ένα party girl , η Sara Leal με την οποία απάτησε την Moore! Η ηθοποιός τότε, σε χρόνο ντε τε, έβγαλε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως «τελειώνω τον γάμο με μεγάλη μου στεναχώρια και βαριά καρδιά»!

Μετά από έναν χρόνο λοιπόν, δεν μπορούν ακόμα να τα βρουν οι δυο τους.

Πάντως, τη Mila Kunis δε φαίνεται να την προβληματίζει και ιδιαίτερα, απλά κοιτάζει να πε��νάει καλά με τον καλό της, ενώ προσπαθεί να κρυφτεί από τους paparazzi.

article-2215915-15723CD3000005DC-717_306x714.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top