Ποιός μεταμφιέστηκε σε Μέρκελ και ποιός την είπε «μοσχαροκεφαλή»

Δείτε τι γράφουν για την επίσκεψή της οι άνθρωποι της showbiz!

Ποιός μεταμφιέστηκε σε Μέρκελ και ποιός την είπε «μοσχαροκεφαλή»

Στους ρυθμούς της… Άνγκελα Μέρκελ κινείται και η showbiz, με τα σχόλια των διασήμων για την Γερμανίδα Καγκελάριο να δίνουν και να παίρνουν! Αποκορύφωμα; Ο Τάκης Ζαχαράτος που μεταμφιέστηκε σε Μέρκελ και πήγε στο Σύνταγμα!

«Γιατί κάτι μου λέει ότι την Τρίτη που θα έρθει στην Αθήνα η μοσχαροκεφαλή θα γίνει της π**τα*ν*ς;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Twitter αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η επίσκεψη.

tsalikis merkel.jpg

Πιο… καυστικός ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης, που έγραψε στο Facebook του: «καλημέρα μωρά μου. Εμπρός καλή εβδομάδα, ανυπακοή και κ...!!! Απλό, έξω τώρα Μέρκελλα Πανάθλια της Ευρώπης, η πρωθιερέα για την αθλιέστερη κομπίνα υποδούλωσης, λέγε μας Νευρώπη, κάντε παιδιά και διδάχτε τα ανυπακοή». Μάλιστα, «ανέβασε» φωτογραφία της Καγκελαρίου, χαρακτηρίζοντάς την… «μουλαροζαργάνα»!

3E0C56DCF014E53A1F608D1DDA1DA3E7.jpg

Το πρωτότυπο, πάντως, ανήκει στον Τάκη Ζαχαράτο, που έφερε την Μέρκελ στην Ελλάδα μία μέρα νωρίτερα! Ο μίμος μεταμφιέστηκε σε Γεμανίδα καγκελάριο και κατέβηκε στο Σύνταγμα, ενώ έβαλε την φωτογραφία του στα social media γράφοντας «Μέρκελ μου ζητήσατε… Μέρκελ σας δίνω» και τα σχόλια πήραν «φωτιά»!

zaxaratos-twitter-1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top