Διάσημος ηθοποιός γδύθηκε στην Ellen για φιλανθρωπικό σκοπό

Και κάθισε να τον μπουγελώσουν

Εκεί στο Hollywood βρε παιδί μου όταν ακούνε για φιλανθρωπία είναι έτοιμοι για όλα. Σας λέω δεν κολλάνε πουθενά. Έτσι και ο Liam Neeson πήγε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μόλις του είπε ότι μαζεύει χρήματα για να ενισχύσει την έρευνα κατά του καρκίνου, εκείνος δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει.
neeson1.jpg


Μάλιστα η Ellen είχε ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό, αφού του ζ��τησε να γδυθεί, να φορέσει μόνο ένα μποξεράκι και να μπει σε ένα κουτί για να τον… μπουγελώσουν.

neeson2.jpg



Έτσι και έκανε ο Ιρλανδός ηθοποιός. Αφού διάλεξε ένα φούξια μποξεράκι βγήκε στο πλατό με το ροζ του μπουρνουζάκι και την σαγιοναρίτσα του και δήλωσε έτοιμος για να μαζέψει χρήματα.

neeson3.jpg



Πριν όμως μπει στο… κουτί είπε στην Ellen ότι αν μπει εκεί μέσα θα πρέπει το μπουγέλωμα να ισοδυναμεί με 20.000 δολάρια για την έρευνα κατά του καρκίνου.

neeson4.jpg



Κι έτσι έγινε. Μια φανατική θαυμάστρια του Liam Neeson επιλέχθηκε για να πετάξει τις μπάλες και με το που τον είδε έκανε σαν τρελή. Τα πέταξε λοιπόν όλα έξω ο ηθοποιός, μπήκε μέσα στο κουτί και η Ellen με τη θαυμάστρια άρχισαν να πετούν μπάλες. Στην τέταρτη προσπάθεια λοιπόν οι δύο κυρίες βρήκαν στόχο και τελικά ο Liam έγινε παπάκι!!!!!

neeson5.jpg



Περιττό να σας πω ότι το κοινό ούρλιαζε από ενθουσιασμό. Αλλά και ο ηθοποιός το καταχάρηκε, αφού είπαμε, πάνω από όλα βάζουν τη φιλανθρωπία.

neeson6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top