«Άκυρο» και μπηχτή στη Βίσση από την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Διαψεύδει την συνεργασία τους με... «καρφάκι»

«Άκυρο» και μπηχτή στη Βίσση από την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μία άρνηση και ένα «καρφί» έριξε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Άννα Βίσση, που μπορεί οι φήμες να τις ήθελαν να συνεργάζονται στους «Δαίμονες» αλλά… άνθρακες ο θησαυρός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, η Ελεονώρα θα ενσάρκωνε την μάγισσα Λόα στους «Δαίμονες», οι οποίοι θα ανέβουν στο «Παλλάς» στις αρχές Απριλίου.

Και εκεί που κάποιοι έλεγαν ότι οι δύο τραγουδίστριες ξεπέρασαν την ψύχρα μεταξύ τους -θυμίζουμε πως η Ελεονώρα είχε «θάψει» το rockumentary της Άννας- η νεαρή τραγουδίστρια διέψευσε τα περί επικείμενης συνεργασίας.

«Δεν αληθεύει αυτό. Δεν θα συμμετάσχω στους “Δαίμονες”», λέει η Ελεονώρα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Επενδυτής» και προσθέτει: «ήταν μια πρόταση που μου έγινε “στον αέρα”, σχεδόν δεν ολοκληρώθηκε. Δεν έχω αρνηθεί δηλαδή, αλλά δεν θα το έκανα το μιούζικαλ, γιατί είμαι σε μια διαφορετική πορεία. Δεν θα κόλλαγε αυτή τη στιγμή. Κάνω ήδη πολλά σαν τραγουδίστρια και δεν θα ήθελα να ��πλέξω με κάτι τόσο διαφορετικό».

Λίγο πιο μετά, βέβαια, ήρθε μια ατάκα που άνετα την λες «καρφί» προς την Άννα: «αν έκανα κάποτε μιούζικαλ, θα ήταν κάτι καινούργιο. Όχι οι “Δαίμονες”, αλλά ούτε το “Σικάγο”. Θα προτιμούσα κάτι συνδυαστικό, ένα σόου γύρω από μια περφόρμερ που να περιέχει και τραγούδι κα πρόζα». Ντιν - νταν, ντιν - νταν… Ζουγανέλη - Βίσση, 2 - 0 το σκορ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top