Χώρισαν Στέλλα Γιαμπουρά – Γιώργος Τζαβέλλας

Συγκατοίκηση περιμέναμε... μοναξιά μας ήρθε!

Χώρισαν Στέλλα Γιαμπουρά – Γιώργος Τζαβέλλας

Δρόμους χωριστούς τράβηξαν η Στέλλα Γαμπουρά και ο Γιώργος Τζαβέλλας, την ώρα που οι φήμες τους ήθελαν ένα βήμα πριν από την συγκατοίκηση!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και το μοντέλο χώρισαν πριν από λίγο καιρό, με τον Γιώργο να αναρτά στο Facebook του ένα μήνυμα όλο νόημα: «δεν θα δώσω τη χαρά να ‘ναι κοντά μου στα εύκολα… όταν στα δύσκολα απουσιάζει!».

Η αιτία για τον χωρισμό παραμένει άγνωστη, ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν άντεξε την απόσταση, παρά το ότι οι φήμες μιλούσαν για επικείμενη συγκατοίκηση στο Μονακό, όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Τι κι αν το καλοκαίρι ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια στη Μύκονο και στα μπουζούκια; Λίγο πριν τα πρωτοβρόχια ήρθε το τέλος!
Μάλιστα, προ ημερών, η κάμερα του Star «τσάκωσε» το μοντέλο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όχι με τον αγαπημένο της, αλλά με τον καλό της φίλο Τρύφωνα Σαμαρά.

Περονόσπορος να δεις που έπεσε: μετά τον Γιώργο Σαμαρά και την Κατερίνα Καινούργιου που πια δεν λένε ούτε «καλημέρα», χώρισε και ο έτερος Γιώργος της Εθνικής ποδοσφαίρου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top