Με το μπλουζάκι του Robert Pattinson κυκλοφορεί η Kristen Stewart

Μπορεί να τον έχασε, αλλά δεν λέει να τον… αποχωριστεί

Με το μπλουζάκι του Robert Pattinson κυκλοφορεί η Kristen Stewart
Μπορεί όλες οι φανατικές θαυμάστριες του Twilight να κρέμονται από τα χείλη του Robert Pattinson και να περιμένουν με αγωνία για να δουν αν τελικά θα συγχωρέσει την Kristen Stewart και θα την πάρει πάλι κοντά του, όμως εκείνη προσπαθεί να τον έχει όσο πιο κοντά της γίνεται.

Όχι δεν έχει στήσει καραούλι έξω από το ξενοδοχείο, όπου ξεσπιτώθηκε ο άνθρωπος, αλλά δε λέει να βγάλει από πάνω της ο μπλουζάκι που φορούσε εκείνος και της το χάρισε.

Η 22χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες να φοράει ένα λευκό t-shirt με μια στάμπα το οποία είχαμε δει να φοράει ο Robert τον Ιούλιο του 2011.

Τόσο πολύ της λείπει την κοπέλας που δεν λέει να αποχωριστεί το μπλ��υζάκι με τίποτα. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να φορά κάτι του πρώην της μετά το μέγα σκάνδαλο της απιστίας της.

Ο φωτογραφικός φακός την έχει πιάσει να φοράει το καπέλο του, αλλά και να κυκλοφορεί με ένα μαύρο σακίδιο με το οποίο κυκλοφορούσε συνήθως ο R – Patz.

Σου λέει, ούτε που το έχει πλύνει το μπλουζάκι η Kristen για να έχει πάνω της τη μυρωδιά του. Τόσο πολύ το έχει μετανιώσει το κέρατο που του φόρεσε και τον θέλει πάλι πίσω.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν να τρέμει την ώρα και τι στιγμή που θα εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της απιστίας της, αφού φοβάται ότι ο κόσμος δε θα ανταποκριθεί θετικά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «On the road».

Πάντως έχει δοθεί ρητή εντολή στους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στη συνέντευξη τύπου για την ταινία να μην κάνουν ούτε μία ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

Ο Robert Pattinson πάλι έχει κάνει διάφορες δημόσιες εμφανίσεις μετά το σκάνδαλο με την απιστία της πρώην του και έχει χειριστεί με μεγάλη ψυχραιμία την όλη κατάσταση. Μάλιστα αύριο θα παρευρεθεί και στα MTV Video Music Awards για να παρουσιάσει ένα νέο clip για την τελευταία ταινία του Twilight.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top