Δείτε: οι αθλητές παίρνουν τα καλύτερα κορίτσια!

Τα hot ζευγάρια αθλητισμού - showbiz σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Δείτε: οι αθλητές παίρνουν τα καλύτερα κορίτσια!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Τις πιο σέξι αιθέριες υπάρξεις της showbiz «τραβάνε» οι αθλητές, με τα παραδείγματα από την Ελλάδα και το Εξωτερικό να είναι άφθονα! Το star.gr σου παρουσιάζει μερικά μόνο από τα ζευγάρια αθλητισμού και showbiz, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Αρχή από τα δικά μας και το ζευγάρι Ντέμης Νικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή. Η γνωριμία τους έγινε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα και ο Ντέμης είχε πάει με την ΑΕΚ. Ο έρωτας κατέληξε σε γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια με δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο.

Μέσω κοινής φίλης γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα που παντρεύτηκαν το 2010, παράλληλα με την βάπτιση της κόρης τους, Βικτόρια.

Το 2004 γνωρίστηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη, που πλέον έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με δύο παιδάκια, ενώ τέσσερα παιδιά έχουν αποκτήσει ο Ίλια Ίβιτς και η Ελένη Πετρουλάκη και ένα ο Μπρούνο Τσιρίλο με την Έλενα Ασημακοπούλου.

«Σουξέ» στην showbiz, όμως, δεν έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές!
Απόδειξη;
Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου, Θοδωρής Παπαλουκάς – Βασιλική Τσεκούρα, Γιώργος Μπόγρης – Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Χατζής – Νίκη Κάρτσωνα, Δημήτρης Μάζης – Μπέτυ Μαγγίρα, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς - Αλέκα Καμηλά και Παναγιώτης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου.

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα από το Εξωτερικό είναι ο David και η Victoria Beckham με τα τέσσερα παιδιά τους και την lifestyle ζωή που γίνεται πάντα πρωτοσέλιδο.

Από τα πιο «φρέσκα» ειδύλλια αθλητισμού και showbiz ξεχωρίζουν ο Cristiano Ronaldo και η Irina Shayk, ο Gerard Pique και η Shakira, αλλά και ο Iker Casillas με την Sara Carbonero.

Για το τέλος αφήσαμε τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Gianluigi Buffon, που μπορεί να μην έχει παντρευτεί την πρώην «Μις Τσεχία», Alena Seredova, αλλά έχει ��αζί της δύο παιδιά, τον αρχηγό της Roma, Francesco Totti, που παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά με μία από τις πιο όμορφες Ιταλίδες παρουσιάστριες, την Ilary Blasi, αλλά και τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady που έχει στην αγκαλιά του την σέξι Gisele!

Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα ζευγάρια αθλητισμού - showbiz...
Aν «πιάσουμε» και τα κατά καιρούς ειδύλλια που πλέον έχουν τελειώσει, η λίστα δεν σταμάτα ποτέ!

Δείτε σε φωτογραφίες τα πιο hot ζευγάρια αθλητισμού - showbiz

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top