Κώστας Μαρτάκης: «Δεν έχω πάει με τόσες γυναίκες όσες ο Χειμωνέτος»

«Δεν έχω κάνει ποτέ σχέσεις μιας βραδιάς»

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν έχω πάει με τόσες γυναίκες όσες ο Χειμωνέτος»

Αγόρι για… σπίτι είναι ο Κώστας Μαρτάκης, που μπορεί να θεωτείται ένας από τους ωραιότερους άνδρες τραγουδιστές, αλλά ο ίδιος στα προσωπικά του δηλώνει… αισθηματίας!

Πώς τη θέλει τη γυναίκα;

«Μ΄αρέσει η γυναίκα να είναι αθλητική προσωπικότητα γιατί μ΄αρέσει πολύ ο αθλητισμός! Να έχει χιούμορ, να είναι καλός άνθρωπος και να έχει θετική ενέργεια. Δεν με πειράζει να είναι είτε ξανθιά είτε μελαχρινή».

Αποκαλύπτει μάλιστα, πως όλες του οι σχέσεις ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες! Ποια ήταν η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχε με σύντροφο του;

«Εννέα χρόνια η μεγαλύτερη διαφορά που είχαμε. Ήμουν 22 και ήταν 31. Δεν ήταν σχέση σχέση. Κράτησε λίγο!»

Παράλληλα, τονίζει πως όχι μόνο δεν έχει πάει με τόσες γυναίκες όσες ο Χειμωνέτος, αλλά διαφωνεί και με τέτοιου είδους δηλώσεις:

«Δεν μ΄αρέσουν τέτοιες δηλώσεις και δεν νομίζω πως αφορά τον κόσμο. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέσεις μιας βραδιάς. Έχω μπει στον πειρασμό με τη δουλειά που κάνω, αλλά δεν μ΄αρέσει σαν ιδέα. Δεν κάνω σχέσεις της μιας βραδιάς γιατί λειτουργώ εγκεφαλικά. Δεν το βλέπω μόνο σαρκικά το θέμα».

Στη συνέχεια, λέει πως επειδή στο παρελθόν έχει φάει κάποιες χυλόπιτες, δεν κάνει το πρώτο βήμα:

«Τις περισσότερες φορές έχουν κάνει το πρώτο βήμα γιατί είμαι λίγο ντροπαλός. Επειδή μικρός έχω φάει και κάτι ωραίες χυλόπιτες, δυσκολεύομαι να το κάνω». Ωστόσο άμα του αρέσει κάτι θα φλερτάρει:

«Και οι γυναίκες έχουν γίνει κυνηγοί πια. Και αυτό δεν μ΄αρέσει. Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός!»

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν είναι κατά του γάμου, «αλλά δεν είμαι και φανατικά υπέρ. Θέλω όμως να κάνω μεγάλη οικογένεια. Το ιδανικό μου είναι 3 παιδιά. Αλλά να μπορώ να τα συντηρήσω».

Κάντε κλικ και δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top