Δέσποινα Βανδή: «δεν φοβάμαι να ξαναβρεθώ στο μηδέν»

Οι δυσκολίες που πέρασε, τα 10 χρόνια γάμου και... το τρίτο παιδί

«Στη μισή μου ζωή ήμουν στριμωγμένη οικονομικά», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή και μιλά για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη έπειτα από 10 χρόνια γάμου, το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί, αλλά και για το τι την αγχώνει όσο ο χρόνος περνά!

Μιλώντας για την καριέρα και τα χρήματα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «εγώ τα κατέκτησα όλα αυτά που έχω σήμερα, τα δούλεψα. Πρόσεξε, όμως! Δε δούλεψα για το χρήμα, δεν το υπηρέ��ησα. Έκανα τη δουλειά που ήθελα, ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη και, κάποια στιγμή, μου τα έφερε έτσι ο Θεός και τα οικονομικά μου άλλαξαν... Στη μισή μου ζωή, μέχρι και τα 20 μου χρόνια δηλαδή, ήμουν πολύ στριμωγμένη οικονομικά. Ωστόσο, θεωρώ ότι κερδίζω όταν είμαι δημιουργική, όχι όταν έχω χρήματα. Και για να στο πω κι αλλιώς: Επειδή μεγάλωσα με πολύ λίγα χρήματα, δε φοβάμαι να ξεκινήσω και πάλι απ' την αρχή. Δε φοβάμαι να ξαναβρεθώ στο μηδέν γιατί, πολύ απλά, είναι μία γνώριμη κατάσταση για μένα».

«Κάποτε δεν είχα καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα, ήμουν σπάταλη. Άλλαξα μυαλά, όταν έκανα τα παιδιά μου. Είπα ότι “τώρα πρέπει να μαζευτώ”. Δεν είμαι πια “εγώ κι ο σκύλος μου, ο μόνος φίλος μου”. Τα παιδιά σού αλλάζουν την κοσμοθεωρία, σε κάνουν να σκέφτεσαι και να λειτουργείς διαφορετικά», συνέχισε η Δέσποινα.

Αναφερόμενη στα 10 χρόνια γάμου με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η τραγουδίστρια περιέγραψε πώς είναι η σχέση τους: «ο γάμος τι είναι; Μία τυπική υπόθεση, ένα χαρτί που, στην ουσία, δεν αλλάζει κάτι. Με τον Ντέμη είμαστε 13 χρόνια μαζί... Αν ζεις μόνιμα “στο κόκκινο”, μέσα σε μία παθολογική κατάσταση, αυτό μπορεί να είναι ακόμη και καταστροφικό. Είναι ωραία αυτά τα συναισθήματα, αλλά υποχωρούν με τον καιρό, σε όλες τις σχέσεις- κι εκεί είναι που έρχεται η ισορροπία. Φεύγουν “τα γυαλιά του στραβισμού” που φοράς όταν είσαι ερωτευμένος και βλέπεις απέναντί σου τον “τέλειο άνθρωπο”, και έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ε, εκεί είνα�� το σημαντικό. Να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να δεις κατά πόσον ταιριάζουν ακόμη και οι ατέλειες που μπορεί να έχετε ή οι αντιθέσεις».

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί;
«Το έχω σκεφτεί, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Έχουν μεγαλώσει και τα δύο μου παιδιά, η ζωή μας μπήκε πια σε διαφορετικό ρυθμό. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία ξανά», είπε χαρακτηριστικά!

«Δεν με τρομάζει ο χρόνος που περνάει και μπορεί να μου προσθέσει ρυτίδες. Θεωρώ ότι πρέπει κανείς να μεγαλώνει όμορφα. Όταν γυμνάζεσαι και δεν κάνεις καταχρήσεις, ο χρόνος είναι καλός μαζί σου. Υπάρχουν φορές που μπορεί να με ακούσεις να γκρινιάζω όταν παχαίνω ή όταν κάνω ψωμάκια, αλλά έχω συμφιλιωθεί πλέον με αυτά. Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Είμαι ο εαυτός μου και με αγαπάω έτσι όπως είμαι- και όταν γυμνάζομαι, αλλά και όταν έχω ατέλειες», κατέληξε η Δέσποινα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top