Αυτοί είναι οι… μαμάκηδες του Hollywood!

Δεν κάνουν βήμα χωρίς να ρωτήσουν τη… μανούλα

Αυτοί είναι οι… μαμάκηδες του Hollywood!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Είπαμε, οι stars είναι όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι. Με τα πάθη τους, τα ελαττώματά τους και τις αδυναμίες τους. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς μοιράζονται μία, μοναδική και μεγάλη αδυναμία. Είναι απίστευτα… μαμάκηδες και δεν κάνουν τίποτα να πρώτα δεν ρωτήσουν τη μαμά τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Ryan Gosling. Ναι, ναι, μπορεί να μην πιστεύετε στα μάτια σας, αλλά σας γράφω την απόλυτη αλήθεια. Μην ακούσει κακό λόγο για τη μαμά Donna, μη συμβεί κάτι που θα τη στενοχωρήσει, ο Ryan τα παίρνει άγρια, αφού θέλει πάση θυσία να την προστατεύει. Αφού να φανταστείτε δεν της έχει πει ακόμα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει για να μην πάθει… σοκ!!!!

Ο Matthew McConaughey πάλι μπορεί να φαίνεται πολύ σκληρός και ατίθασος, αλλά γίνεται πραγματικά… αλοιφή και στέκεται σούζα σε ένα άγριο βλέμμα της μητέρας του. Πάντως και η μαμά του είναι πολύ cool τύπος και δεν μασάει και πολύ. Αφού σου λέει σε μια κοινή συνέντευξη με τον γιο της δεν δίστασε να την… πέσει στον δημοσιογράφο!!!

Ο Nick Cannon είναι ένας ακόμα star που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μητέρα του. Έτσι στα διαλείμματα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του ως μπαμπάς περνάει το χρόνο του με τη μανουλίτσα, κάνοντάς της όλα τα χατίρια.

Γνωστός… μαμάκιας είναι επίσης ο Justin Bieber. Το 2011 κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βερολίνο έκανε έκπληξη στη μαμά του βγάζοντας στη σκηνή μια τούρτα γενεθλίων, ενώ εκείνη είναι ο άνθρωπος που ελέγχει τα πάντα στη ζωή του. Από τα χρήματα, τα ρούχα, μέχρι τις κοπέλες και τις θαυμάστριες του γιου της.

Τον αποκαλούν «Το αφεντικό», όμως φαίνεται ότι στη ζωή του Bruce Springsteen άλλος κάνει κουμάντο. Ποιος; Μα η μαμά του φυσικά. Η μητέρα του έχει φτάσει σχεδόν τα 90 κι όμως δεν το βάζει κάτω. Ξέρει πολύ καλά την αδυναμία που της έχει ο γιόκας της και φυσικά το εκμεταλλεύεται όσο περισσότερο μπορεί.

Και ναι, ξέρω ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά μία είναι η γυναίκα στη ζωή του George Clooney και δεν αφήνει χώρο για καμία άλλη. Μιλάμε φυσικά για την μητέρα του, για την οποία όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει πόσο την αγαπάει. Αφού και μέσα από τη φυλακή τον περασμένο Μάρτιο, ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε ήταν η μητέρα του.

Και η λίστα των μαμάκηδων του Hollywood δεν σταματά εδώ. Ο πιο γνωστός από όλους τους είναι φυσικά ο Justin Timberlake, σε σημείο μάλιστα που άμα του πει η μαμά του να χωρίσει από μια κοπέλα του το κάνει αμέσως. Έτσι έδιωξε κακήν κακώς την Cameron Diaz γιατί η μανούλα πίστευε ότι του πέφτει πολύ μεγάλη, αλλά έκανε και τη ζωή της Jessica Biel μαύρη, μέχρι το καμάρι της να της δώσει το μονόπετρο.

Για το τέλος αφήσαμε τη μανούλα του Leonardo diCaprio, η οποία θεωρείται και η βασική αιτία που ο Leo δεν έχει ακόμα νοικοκυρευτεί. Η μία της βρωμάει, η άλλη της ξινίζει, οπότε και ο ηθοποιός δεν κάνει τίποτα αν δεν πάρει το πράσινο φως από τη μητέρα του.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top