Κράτος Δικαίου: Σκληρή κόντρα Κυβέρνησης- Αντιπολίτευσης

Μπρα Ντε Φερ Βορίδη- Παππά για το Κράτος Δικαίου

Μετά τις δηλώσεις Κασσελάκη για επιτροπεία διεθνών παρατηρητών στις εκλογές, ήρθε και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης να ρίξει λάδι στη φωτιά, λέγοντας ότι δεν θα ήταν κακό η Ευρωπαία εισαγγελέας να ρίξει την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. 

Στ. Κασσελάκης: Σε ταβέρνα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους μετά την παρέλαση

Η τραγωδία των Τεμπών είναι ο βασικός κορμός της πρότασης δυσπιστίας, ωστόσο οι  αντιπαραθέσεις αφορούν και στα θέματα κράτους δικαίου. Την ώρα λοιπόν που εξελισσόταν η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας ο Νικόλας Φαραντούρης, που είναι σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή  αναφέρθηκε στην Ευρωπαία εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι λέγοντας  ούτε λίγο ούτε πολύ  ότι θα ήταν ευχής έργο η Ευωρωπαία Εισαγγελέας να έριχνε την κυβέρνηση όπως έκανε στη Ρουμανία. 

Για υπονόμευση της Δημοκρατίας εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, και ζήτησε να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. 
Αποστάσεις από τις δηλώσεις Φαραντούρη κράτησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ για Παππά: «Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να απομονώσει φωνές με χυδαίο λόγο»

Κόντρα όμως και ανάμεσα σε Βορίδη και Παππά.

Τα αίματα άναψαν με το καλημέρα στην ολομέλεια. Την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τον Νίκο Παππά ως εισηγητή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης λέγοντας ότι  το  κόμμα  που έχει δυο  Υπουργούς του  καταδικασμένους  για θέματα λειτουργίας του Κράτους Δικαίου, θα έπρεπε να κρατά πιο χαμηλούς τόνους.  O Νίκος Παππάς ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πόσταρε την ομιλία του βουλευτή σχολιάζοντας ότι λέει τα αυτονόητα. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε σε δική του ανάρτηση ότι ο κ. Κασσελάκης  συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top