«Αστακοκάραβα» Κασσελάκη: Μαίνεται η «ναυμαχία» με τη ΝΔ 

Οι αιχμές Μητσοτάκη για εταιρίες Κασσελάκη και η απάντηση  

Σε προεκλογική τροχιά κινείται η πολιτική αντιπαράθεση τρεις μήνες πριν την Ευρωκάλπη. Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξαν πυρά με φόντο τις επιχειρήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός επέκρινε τον κύριο Κασσελάκη ότι δεν έχει δώσει απαντήσεις για τις εταιρίες του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει ότι όλα είναι νόμιμα και πως έχει αποχωρήσει από την εταιρεία με τα «αστακοκάραβα»  από τον περασμένο Μάρτιο. 

Μητσοτάκης:  Αιχμές για το δάνειο Κασσελάκη

Με αφορμή τα «αστακοκάραβα»  του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρωθυπουργός «κάρφωσε»  τον ΣΥΡΙΖΑ για τον  νόμο που απαγορεύει σε πολιτικούς αρχηγούς να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό, θέτοντας θέμα και για παράνομη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίδομα Πάσχα: Τέλος στα σενάρια έβαλε ο πρωθυπουργός

«Έφτιαξαν το 2016 έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη. Επί μήνες ερωτάται αν έχει εταιρείες στο εξωτερικό και αυτός λέει ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του. Όμως στο μεταξύ οι εταιρείες αυτές δανείζουν το κόμμα του» τόνισε ο πρωθυπουργός.  

Τα αστακοκάραβα Κασσελάκη στο επίκεντρο της κριτικής Μητσοτάκη   

Τα αστακοκάραβα Κασσελάκη στο επίκεντρο της κριτικής Μητσοτάκη

Κασσελάκης: Αποχώρησα από την εταιρεία με τα αστακοκάραβα από τον περασμένο Μάρτιο 

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε σήμερα ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρεία με τα αστακοκάραβα εδώ και ένα χρόνο. 

Κασσελάκης: Η δήλωση για αποχώρηση από τις εταιρίες με το 2023

Κασσελάκης: Η δήλωση για αποχώρηση από τις εταιρίες με το 2023   

«Ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το «ανακάλυψε» το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Φαντάρος στη Θήβα και όχι στη Σπάρτη τελικά ο Στ. Κασσελάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε την επίθεση Μητσοτάκη σε εκλογικές σκοπιμότητες και θύμισε την εταιρεία που είχε η δική του οικογένεια το 2016: «Είτε αναφέρεται στην εταιρεία SCI Personal Ventures, ιδιοκτήτρια του περίφημου ακινήτου του Βολταίρου την οποία απέκρυπτε επΊ σειρά ετών από το πόθεν έσχες του. Είτε έχει συνηθίσει η Βουλή να νομοθετεί για τον ίδιο και τους φίλους του»

Μητσοτάκης: Εγώ και η σύζυγός μου προσαρμοστήκαμε αμέσως στο νόμο 
 

Η κόντρα με φόντο τις επιχειρήσεις Κασσελάκη έχει άρωμα ευρωεκλογών με στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων.  

«Στοχοποίησαν εμένα και τη σύζυγό μου, προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις του νόμου αμέσως», τόνισε στον Σκάι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος  πρόσθεσε:   «Αν προσαρμοστεί να μας το πει, αλλά μη μας κουνά και το δάκτυλο». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top