Aπολύθηκε από την Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας

Παρών στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Στις επτά το απόγευμα με την ομιλία του ΣΚ ανοίγει αυλαία το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κρίσιμη συγκυρία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Κασσελάκης: «Αν δε με εμπιστεύεστε, τότε πείτε ποιον θέλετε»

Το σύνθημα της έναρξης έδωσε ο Κύριος Κασσελάκης  με βίντεο από τις ετοιμασίες στο κλειστό γήπεδο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 

Στον απόηχο των έντονων εσωκομματικών συγκρούσεων που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα το θέμα για το αν θα παραστεί ή όχι ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί «γρίφο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να έρθει στο Συνέδριο το Σάββατο, ωστόσο, όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Ειρήνη Σαββοπούλου ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό. 

Την ίδια στιγμή το κλίμα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Διονύση Τεμπονέρα επιδεινώνεται συνεχώς. 

Παραμονές της εκδήλωσης των τριών Τεμπονέρα- Αχτσιόγλου- Χριστοδουλάκη για την Κεντροαριστερά, σύμφωνα με πληροφορίες ο επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο. έλαβε ένα μήνυμα από τον διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος του είπε πως λύνεται η συνεργασία τους, καθώς ο γνωστός εργατολόγος ήταν επιστημονικός συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του κυρίου Καλαματιανού. 

Ήταν μάλιστα και ένα θέμα που απασχόλησε και τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όταν τέθηκαν θέματα εμπιστοσύνης. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top