«Πόσο ΠΑΣΟΚ… χωράμε;» αναρωτούνται πλέον στη ΝΔ 

Ν. Κακλαμάνης: Η πολιτική μήτρα της παράταξης είναι η λαϊκή δεξιά

H είδηση της προσχώρησης της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου στη ΝΔ ανακίνησε τη συζήτηση πόσο...ΠΑΣΟΚ χωράει η ΝΔ, ενόψει και των επικείμενων ευρωεκλογών. Γαλάζια στελέχη θεωρούν ότι η διεύρυνση πρέπει να έχει όρια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως, εκτιμά ότι η πολιτική κυριαρχία της ΝΔ θα παραταθεί μέσω της επικράτησης στο κέντρο. 

Στη ΝΔ η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου

Είναι ενδεικτικό ότι 15 υπουργοί και υφυπουργοί του κυβερνητικού σχήματος από τα συνολικά 63 μέλη του προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Και στο ευρωψηφοδέλτιο, όμως, όπου αναμένεται να ενταχθεί η κ. Χριστοφιλοπούλου, έχουν κλειδώσει τα ονόματα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα και του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού και πρώην εκπροσώπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα. Κάτι που προκαλεί «γκρίνια»  παραδοσιακών στελεχών της ΝΔ.

Πιθανοί υποψήφιοι της ΝΔ στις ευρωεκλογές που δεν προέρχονται από αυτή

Πιθανοί υποψήφιοι της ΝΔ στις ευρωεκλογές που δεν προέρχονται από αυτή    

Ν. Κακλαμάνης: Η πολιτική μήτρα της παραταξης ειναι η λαϊκή δεξιά

«Η πολιτική μήτρα αυτής της παράταξης, αρέσει δεν αρέσει, είναι η πατριωτική, λαϊκή δεξιά… Το κέντρο δεν είναι ιδεολογία, είναι επάγγελμα» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ  Νικήτας Κακλαμάνης    

Κ. Μητσοτάκης:  Η στρατηγική μιας μεγάλης παράταξης πέτυχε

Ο πρωθυπουργός, πάντως, έδειξε σαφώς ότι δεν υπολογίζει αυτές τις γκρίνιες. 

«Aυτή η στρατηγική μιας μεγάλης παράταξης στην οποία συνυπάρχουν αρμονικά οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι που πάντα ανήκαν στη Νέα Δημοκρατία με νέους συμπολίτες μας οι οποίοι προσήλθαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια του πολυδιάστατου εκσυγχρονισμού, εκ των πραγμάτων πέτυχε» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι. 

Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης για τη διεύρυνση της ΝΔ

Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης για τη διεύρυνση της ΝΔ  

GPO για το STAR: Κυρίαρχος ο Κ. Μητσοτάκης στον χώρο του πολιτικού κέντρου

Με βάση την πρόσφατη έρευνα της GPO για το Star, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριαρχεί στον χώρο του Κέντρου με 39,2%, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 20,6%, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει το 9%. Κανένας εξ αυτών απαντά το 28,4%. 

Δημοσκόπηση GPO στο Star: Προβάδισμα 20,3% της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

GPO για το Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top