Μητσοτάκης: Κι άλλα μέτρα για την ακρίβεια αν χρειαστεί 

«Ιστορική» χαρακτηρίζει την υπερψήφιση στη Βουλή της επιστολικής ψήφου

Στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου στο facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να πάρει και άλλα μέτρα για την ακρίβεια αν χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. «Ένα πρόβλημα που είναι κατά ένα μέρος εισαγόμενο αλλά οφείλεται και σε διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής αγοράς. Χαίρομαι μάλιστα που οι ρυθμίσεις αυτές πήραν θετική ψήφο από κόμματα της αντιπολίτευσης, γιατί τη μάχη αυτή τη δίνουμε όλοι μαζί» σημείωσε.

Μητσοτάκης: Μην αμελείτε τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται ακόμα στην ιστορική, όπως την χαρακτηρίζει, μεταρρύθμιση της θεσμοθέτησης της επιστολικής ψήφου.

Επιστολική ψήφος: Μέσω gov.gr οι αιτήσεις - Βήμα βήμα η διαδικασία 

Επίσης μιλά για την «Ενιαία Ψηφιακή Λίστα Χειρουργείων» που θα εφαρμοστεί από την 1η Φεβρουαρίου, με στόχο τη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών και την λειτουργία πλατφόρμας για τον έλεγχο των ελλείψεων στα φάρμακα.  

Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα αδύναμα νοικοκυριά

Επίσης ο πρωθυπουργός  αναφέρεται στην επαγγελματική εκπαίδευση και στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών. Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός εκφράζει την ελπίδα του να δει την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου σημειώνοντας «ελπίζω να βρω χρόνο να δω τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things, που σήκωσε τόσο μεγάλη συζήτηση στα social media. Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι συντελεστές της ταινίας αξίζουν συγχαρητήρια».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησση του κ. Μητσοτάκη:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top