Ένσταση της Καϊλή για την προδικαστική διαδικασία

Παρούσα σε επιτροπή ακροάσεων του Ευρωκοινοβουλίου η Εύα Καϊλή

Παρούσα στην ακρόαση της αρμόδιας επιτροπής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ήταν σήμερα η Ευα Καϊλή ταυτόχρονα όμως ο δικηγόρος της για το Qatar Gate Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρισκόταν στο δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών για να υπερασπιστεί την βουλευτική της ασυλία.

Εύα Καϊλή: Έρευνες της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό  

H Eύα Καϊλη μπήκε στην αίθουσα μαζί με τον δικηγόρο της εμφανώς αδυνατισμένη και γελαστή.

Η Εύα Καϊλή επέστρεψε στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου μετά το QatarGate

Μίλησε ενώπιων των συναδέλφων ομολόγων της ευρωβουλευτών προκειμένου να στηρίξει την ευρωβουλευτική της ασυλία και να ζητήσει να μην αρθεί ύστερα από το αίτημα της Ευρωπαίας εισαγγελέως, η οποία θέλει την άρση της ασυλίας προκειμένου να ψάξει την Εύα Καϊλή για κακή χρήση του Ευρωπαϊκού Χρήματος(σ.σ: αφορά τους μισθούς των βουλευτών). 

Όσον αφορά την υπόθεση για το Qatar Gate, o δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υπερασπίστηκε και εκεί την ευρωβουλευτική ασυλία της Εύας Καϊλη.

O κύριος Δημητρακόπουλος είπε πως η Εύα Καϊλή παρακολουθείτο από πολύ νωρίς ότι είχε καταστρατηγηθεί η βουλευτική της και προσέφυγε κατά της Βελγικής δικαιοσύνης. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Ολομέλεια του Νοεμβρίου, ενώ η δικαστική διαδικασία στη Βελγική δικαιοσύνη θα αργήσει πολύ και μπορεί να πάει ακόμα και μέχρι το 2024.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top