Μάνη – Παπαδημητρίου: Οι τρυφερές ευχές της υπουργού στην κόρη της

Η φωτογραφία της νεαρής Αθηνάς στο Instagram

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, καθώς η κόρη της, Αθηνά έχει τα γενέθλιά της.

Η υφυπουργός Ανάπτυξης θέλησε να ευχηθεί στην κούκλα κόρη της με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Η υπερήφανη μαμά ανήρτησε μια φωτογραφία της νεαρής δικηγόρου στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Ένα ξημέρωμα στο κατώφλι του Αυγούστου, του μήνα του ήλιου, του γεμάτου φεγγαριού, του μήνα της Παναγιάς, ήρθες στη ζωή μας. Η αγάπη μας πάντα θα σε ακολουθεί. Χρόνια πολλά Αθηνά μου!»

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά πάντα φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο για την οικογένειά της.

Η υφυπουργός Ανάπτηξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θωμά Παπαδημητρίου και τις κόρες της, Μελπομένη και Αθηνά/ φωτογραφία eurokinissi

Η υφυπουργός Ανάπτηξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στην ορκωμοσία της κυβέρνησης δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θωμά Παπαδημητρίου και τις κόρες της, Μελπομένη και Αθηνά/ φωτογραφία eurokinissi

Η υφυπουργός είναι παντρεμένη με τον φοροτεχνικό-λογιστή, Θωμά Παπαδημητρίου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μελπομένη, χημικό μηχανικό και την Αθηνά, δικηγόρο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top