Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης - Ήταν διακοπές στην Πάτμο εν μέσω πυρκαγιών

Ο Γιάννης Οικονόμου νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παραιτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης. Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. 

«Άδειασμα» Μηταράκη από Μαξίμου: «Όχι» στην έφιππη αστυνομία    

Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός απουσίαζε από τη «μάχη» που δινόταν στη χώρα με τις φωτιές, καθώς βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο με την οικογένειά του. 

Στις 19:00 ορκίζεται ο Γιάννης Οικονόμου

Τη θέση του Νότη Μηταράκη, αναλαμβάνει ο ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. 

Ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου / Eurokinissi 

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top