«Γενναία απόφαση» - Το σχόλια στο Twitter για την παραίτηση Τσίπρα

Τι έγραψαν Πολάκης, Ακρίτα, Αντώναρος για τον Αλέξη Τσίπρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα από την ηγεσία του. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος σε δηλώσεις του από το Ζάππειο Μέγαρο, έπειτα από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Παραιτήθηκε ο Τσίπρας: «Δε θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγο μετά την παραίτηση, «βροχή» έπεσαν τα σχόλια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του μέχρι πρότινος προέδρου τους.

Πολάκης: «Γενναία απόφαση από έναν γενναίο άνθρωπο» 

Ο Παύλος Πολάκης, λίγα λεπτά με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, με μια ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε: «Γενναία απόφαση από έναν γενναίο άνθρωπο! Τις μάχες που έρχονται θα τις δώσουμε με ψυχραιμία, συντροφικότητα και αποφασιστικότητα».

 Έλενα Ακρίτα: «Έντιμος όσο κανείς» 

«Έντιμος όσο κανείς. Οραματικός σε όλη την πορεία του. Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει. Ξεκάθαρα πράγματα» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Ευάγγελος Αντώναρος: «Η παραίτηση Τσίπρα δεν είναι το τελευταίο βήμα του στην πολιτική»

«Κανείς δεν μένει σε μια θέση που δεν θέλει. Φρονώ ότι η παραίτηση Τσιπρα δεν είναι το τελευταίο βημα του στην πολιτική. Αλλα η συνεχής αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει, κατά την γνώμη μου, ότι δεν θέλει να ιδρύσει κάτι άλλο. Όχι τώρα πάντως. Ενδιαφερον ότι παραμένει βουλευτης -- η οχι;» σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Γιώργος Καραμέρος: «Αλέξη, Πρόεδρε... σε ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος αναφέρει: «Συνομήλικοι, μαζί... το 1990 το 2015 το 2023. Γενναία, σεβαστή και κατανοητή η απόφασή σου σήμερα. Λογική, ακόμα και για τον πιο χαρισματικό και ανθεκτικό της γενιάς μας, μία πολιτική αγρανάπαυση. Αλέξη, Πρόεδρε... σε ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...».

 

Nέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Tα επικρατέστερα ονόματα μετά την παραίτηση Τσίπρα

Νίκος Ξυδάκης: «Είναι πάντα ηγέτης της Αριστεράς»

Ο Νίκος Ξυδάκης ανέφερε: «Ελπίζω στη δύσκολη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας να συμβάλει καθοριστικά και στην ενότητα και στη μετεξέλιξη του #ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από πρώην Π/Θ, είναι πάντα και ηγέτης της Αριστεράς, με ιστορικό, διεθνές ίχνος. Ας το θυμόμαστε όλοι, κι αυτός μαζί μας».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top